Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακή εμφάνιση, «κακή» ήττα!

Την ήττα με 60-74 γνώρισε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος από τον Προμηθέα Πάτρας, για την 12η αγωνιστική της Basket League. Ο...

Την ήττα με 60-74 γνώρισε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης ο Πανιώνιος από τον Προμηθέα Πάτρας, για την 12η αγωνιστική της Basket League.

Οι κυανέρυθροι δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή μέρα, όπως και ο Νίκος Οικονόμου -ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις δεν διαχειρίστηκε σωστά το ρόστερ του- και έτσι μοιραία ήρθε η ήττα.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα δέκα λεπτά η εμπειρία των παικτών του Προμηθέα έκανε την διαφορά στο παρκέ, με τους παίκτες του Πανιωνίου να έχουν κακές επιλογές τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα. Το σκορ της περιόδου ήταν 25-15 για τον σύλλογο της Πάτρας.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου τα αβίαστα λάθη των κυανέρυθρων αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα ο εύστοχος Προμηθέας από την γραμμή του τριπόντου να... εκτοξεύσει την υπέρ του διαφορά και στο +15 (15-30).

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Νίκου Οικονόμου με τον Χάρις και τον Μπέρι να... αναλαμβάνουν δράση μείωσαν την διαφορά για τον Πανιώνιο, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι το 30-36.

Στο πρώτο μισό της τρίτης περιόδου ο Προμηθέας ήταν καλύτερος, όμως στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του και με την είσοδο του Τέιλορ "χτύπησε" μέσα από την ρακέτα. Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε μπροστά τους φιλοξενούμενους με 47-52.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Πάτρας εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη του Πανιωνίου και του... Οικονόμου (λάθη στην χρησιμοποίηση των παικτών), ήταν αποτελεσματική σε άμυνα και επίθεση και δίκαια έφτασε στο υπέρ της 74-60.

Μία "κακή" ήττα και κακή εμφάνιση για τον Πανιώνιο και τον προπονητή του, που πλέον χρειάζεται άμεσα νίκες για να... ανασάνει.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικό ήταν για μία ακόμα φορά ο Μπέρι με 20 πόντους.

Δεκάλεπτα: 15-25, 30-36, 47-52, 60-74


Δεν υπάρχουν σχόλια