Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η θέση της ΚΑΕ για την αλλαγή έδρας: «Δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε το γήπεδο...»

Μπορεί ο Δήμος Νέας Σμύρνης να ανακοίνωσε πως ο μπασκετικός Πανιώνιος θα "στεγαστεί" για τη συνέχεια της σεζόν στο κλειστό του ...

Μπορεί ο Δήμος Νέας Σμύρνης να ανακοίνωσε πως ο μπασκετικός Πανιώνιος θα "στεγαστεί" για τη συνέχεια της σεζόν στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, ωστόσο η ΚΑΕ αναφέρει πως ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό!

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης την Παρασκευή (18/1) γνωστοποίησε πως ήρθε σε συμφωνία με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, Διονύση Χατζιδάκη, προκειμένου ο Πανιώνιος να δώσει τα επόμενα φετινά του παιχνίδια στο νέο κλειστό γήπεδο της περιοχής. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, έκανε και σχετική επίσημη δήλωση.

Το Σάββατο (19/1), όμως, η ΚΑΕ έκανε γνωστή την δική της θέση για το θέμα, τονίζοντας ουσιαστικά πως ακόμα δεν υπάρχει καμία δικιά της συμφωνία για το γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, ενώ γνωστοποιεί και τις "συγκεκριμένες προϋποθέσεις" υπό τις οποίες θα γίνει η αναζήτηση έδρας της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν από την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού:

"Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Χριστοδουλόπουλος και ο GM της ΚΑΕ Χρήστος Χριστοδούλου με τον Δήμαρχο κ. Σταύρο Τζουλακη, την Παρασκευή 11/01 συμφωνήθηκε πως σε περίπτωση που αναγκαστεί να φύγει απο το Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, η αναζήτηση έδρας θα γίνει με πολύ συγκεκριμενες προϋποθέσεις.

Οι σημαντικότερες απο αυτές ειναι να υπάρξει παραχωρητήριο για μεγαλύτερο διάστημα απο την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου, ώστε να μην βρεθούμε πάλι στην ίδια κατασταση μετεγκατάστασης , ύστερα από 5 μήνες και τις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Οι προπονήσεις της ομάδας να γίνονται στο ίδιο γήπεδο για να μην νιώθουν οι παίκτες ότι παίζουμε σε... ουδέτερο γήπεδο τα εντός έδρας παιχνίδια, να υπάρχει διαθέσιμος χώρος γραφείων εντός του γηπέδου, καθώς και ορισμένες ακόμα τις οποίες έχει ήδη προθυμοποιηθεί να εκπληρώσει ο Δήμαρχος κ. Τζουλάκης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Τζουλάκη για τις προσπάθειες του και την κατ'αρχήν συμφωνία με τον Δήμαρχο Π.Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη για την παραχώρηση του γηπέδου "Σοφία Μπεφόν" για τους εναπομείναντες αγώνες της ομαδας μας, αλλά θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η συνάντηση της ΚΑΕ με τους εκπροσώπους του Δήμου Π.Φαλήρου ειναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (21/01) και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε επίσημα πως το συγκεκριμένο γήπεδο θα είναι αυτό το οποίο θα χρησιμοποιήσει η ΚΑΕ, καθώς δεν γνωρίζουμε εάν έχουν συμφωνηθεί όλες οι προϋποθέσεις.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της ΚΑΕ δεν παύει τις επαφές με άλλους Δήμους για άλλα γήπεδα, ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που διεκδικεί την παραμονή της στο πρωτάθλημα ΒΕΤSHOP Basket League".

Δεν υπάρχουν σχόλια