Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστροφή... Άλμπεργκ!

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η... μίνι προετοιμασία του Πανιωνίου για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (30/1) με τον Αστέρα ...

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η... μίνι προετοιμασία του Πανιωνίου για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (30/1) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Την Δευτέρα (28/1) οι κυανέρυθροι επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα, ενώ φυσικά υπάρχει στεναχώρια στην ομάδα για την άδικη ήττα από την ΑΕΚ, καθώς ο Ιστορικός είχε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόλαντ Άλμπεργκ τις τελευταίες ημέρες έχει επανέλθει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και ο Άκης Μάντζιος τον υπολογίζει κανονικά για τη συνέχεια της σεζόν.

Πριν λίγο διάστημα ο Ολλανδός μέσος φαινόταν πως δεν υπολογίζεται από τους κυανέρυθρους, όμως ο παίκτης ζήτησε να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον σύλλογο, κάτι που έγινε και δεκτό τηρουμένων των αναλογιών που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές η ομάδα.

Τέλος, την Δευτέρα (28/1) προπονήθηκε και ο Σπιριντόνοβιτς και μένει να φανεί πιο θα είναι το μέλλον του Αυστριακού επιθετικού...

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια