Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια για το Πανιώνιος - Ήφαιστος

Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος στο θρυλικό κλειστό της οδο...

Σε ενημέρωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος στο θρυλικό κλειστό της οδού Αρτάκης, προχώρησε η ΚΑΕ Πανιώνιος.

Παράλληλα, αναφέρεται στις τιμές του εισιτηρίου δύο αγώνων, ενώ τονίζει πως θα ανακοινωθεί η νέα έδρα της ομάδας, με την οριστικοποίηση της επιλογής που θα γίνει.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Ήφαιστου θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εθνικής Στέγης 14) στο Δημοτικό γυμαστήριο Νέας Σμύρνης, από την Τετάρτη (23/1) μέχρι την Παρασκευή (25/1) και στο διάστημα 10.00- 19.00, καθώς και το Σάββατο (26/1) από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα (15.30) από το εκδοτήριο.

Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι:

Κεντρική κερκίδα: 15 ευρώ

Άνω διάζωμα και πέταλα: 10 ευρώ

Το εισιτήριο δυο αγώνων θα είναι διαθέσιμο για τους αγώνες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον Ήφαιστο (Δημοτικό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης) και το Λαύριο (νέα έδρα), καθώς και τα παιχνίδια με το Περιστέρι και τον Χολαργό (νέα έδρα).

Οι τιμές του εισιτηρίου δύο αγώνων:

Κεντρική κερκίδα (Εxecutive): 22 ευρώ

Άνω διάζωμα (Fans) και πέταλα (Oρφέας 1-2): 15 ευρώ

Επίσης, θα διατίθενται μέχρι και το Σάββατο (26/1) τα εισιτήρια διαρκείας για τους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Oι εντός έδρας αγώνες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος:

26/1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Ήφαιστος (15η αγ.)—Δημοτικό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης

ΝΕΑ ΕΔΡΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

2/3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Λαύριο (17η αγ.)

23/3 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Ολυμπιακός (20η αγ.)

6/4 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Περιστέρι (22η αγ.)

13/4 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ (24η αγ.)

12/5 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Χολαργός (26η αγ.)

Η νέα έδρα της ομάδας μπάσκετ θα ανακοινωθεί με την οριστικοποίηση της επιλογής και σε πλήρη συνάρτηση με την εξασφάλιση των αναγκαίων προυποθέσεων".

Δεν υπάρχουν σχόλια