Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν πάει Ηλιούπολη, όλα δείχνουν Π. Φάληρο!

Στο "δίλημμα" Παλαιό Φάληρο ή Ηλιούπολη φαίνεται πως τελικά η επιλογή που επικρατεί είναι η πρώτη. Ο λόγος, φυσικά, για το γ...

Στο "δίλημμα" Παλαιό Φάληρο ή Ηλιούπολη φαίνεται πως τελικά η επιλογή που επικρατεί είναι η πρώτη.

Ο λόγος, φυσικά, για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον μπασκετικό Πανιώνιο στο υπόλοιπο της σεζόν, μετά την γνωστοποίηση πως θα πρέπει να αποχωρήσει από το Αρτάκης, λόγω κατεδάφισης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι κυανέρυθροι πραγματοποίησαν συζητήσεις με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης, Βασίλη Βλασόπουλο και την Τετάρτη (23/1) έκαναν αυτοψία στο κλειστό της περιοχής, όμως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από όσα είδαν. Το γήπεδο έχει αρκετά προβλήματα και έτσι δεν πρόκειται να προχωρήσει η περίπτωση του.

Αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι το νέο κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου αποτελεί πλέον το απόλυτο φαβορί για να χρησιμοποιηθεί από τον Ιστορικό, με δεδομένο μάλιστα πως υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα στον Δήμο Νέας Σμύρνης και τον Δήμαρχο Π. Φαλήρου Διονύση Χατζιδάκη.

Πάντως, η ΚΑΕ Πανιώνιος θα επιδιώξει να πάρει τις ώρες προπονήσεις που επιθυμεί για την ομάδα στο γήπεδο, ενώ αναμένεται να γίνουν και συζητήσεις των κυανέρυθρων με τον Δήμο Π. Φαλήρου και γι' άλλα θέματα που χρειάζονται να υπάρχουν στο κλειστό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια