Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσημο: Παραιτήθηκε ο Ζαμάνης!

Η σκέψη του έγινε πράξη. Ο Νίκος Ζαμάνης την Πέμπτη (17/1) ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου και γενικότερα...

Η σκέψη του έγινε πράξη. Ο Νίκος Ζαμάνης την Πέμπτη (17/1) ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου και γενικότερα από τις αρμοδιότητες που είχε στον Πανιώνιο.

Όπως τονίζει, αιτία είναι η διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ του ίδιου και τον Χρήστου Δάρα.

Πλέον έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα κάνει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, o οποίος είχε δηλώσει στα panionianea.gr πως αν αποχωρούσε ο Ζαμάνης θα υπέβαλε και ο ίδιος την παραίτηση του.

Φυσικά τα πράγματα στα διοικητικά του Πανιωνίου δυσκολεύουν επικίνδυνα, καθώς οι Ζαμάνης και Δάρας έτρεχαν εδώ και πέντε χρόνια τόσο το αγωνιστικό κομμάτι, όσο κυρίως και το κομμάτι της εξυγίανσης της ΠΑΕ. 

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.
Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια