Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικονομίδης: «Καλή η ισοπαλία, αισιόδοξος για τη συνέχεια»

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, τις ευκαιρίες που δίνει σε όλο το ρόστερ ο Άκης Μάντζιος, την συνύπαρξη του με τον αρχηγό Παναγιώτ...

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ, τις ευκαιρίες που δίνει σε όλο το ρόστερ ο Άκης Μάντζιος, την συνύπαρξη του με τον αρχηγό Παναγιώτη Κόρμπο, αλλά και τη συνέχεια μίλησε ο Γιάννης Οικονομίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο νεαρός μέσος του Ιστορικού στην κάμερα της Nova:

Για το αποτέλεσμα: "Έτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα είμαστε ευχαριστημένοι, από την στιγμή που βρισκόμασταν πίσω στο σκορ σε μία δύσκολη έδρα. Πιστεύω ότι μπορούσαμε και τη νίκη, όμως δεδομένων των περιστάσεων είμαστε καλά".

Για το γεγονός πως ο Άκης Μάντζιος δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του και αν είναι καλό που "ανοίγει" το ρόστερ: "Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αυτό στην ομάδα και τους μικρότερους και τους μεγαλύτερους. Στην προπόνηση παλεύουμε όλοι πιο πολύ. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να παίξει και κάνει καλό αυτή στην ομάδα.".

Για την συνύπαρξη του με τον Κόρμπο στο κέντρο: "Είναι πολύ σημαντικό να έχεις στην ομάδα τέτοιους παίκτες. Σε βοηθούν να συγκεντρωθείς,να ανταπεξέλθεις και γενικότερα σε πολλούς τομείς του αγώνα. Αισθάνθηκα πολύ καλά να είμαι δίπλα του, με βοήθαγε στα πάντα, μου μίλαγε συνέχεια".

Για τις πολλές αλλαγές που είδαμε από τον προπονητή στο ματς με τον ΟΦΗ: "Προσπαθούμε ακόμα, έχουμε διάφορες αλλαγές, γενικά δεν έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι είμαστε καλύτεροι, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια