Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Χάσαμε το παιχνίδι χωρίς η ΑΕΚ να κάνει κλασική ευκαιρία»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Ιστορικού με την ΑΕΚ. ...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Ιστορικού με την ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι: "Θέλαμε να πάρουμε κάτι απο το παιχνίδι. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε αρκετά καλά με τις ευκαιρίες και του Ντουρμισάι. Το γκολ που δεχτήκαμε, στην πρώτη φάση της ΑΕΚ,έστω και αν έγινε με χέρι, επηρέασε ψυχολογικά την ομάδα Χάσαμε ένα παιχνίδι με τον αντίπαλο ουσιαστικά να μην έχει κάνει καμία κλασική ευκαιρία. Τις φάσεις για να γίνει το 1-1 τις είχαμε εμείς. Δεν έχουμε χρόνο για να μείνουμε πίσω, έχουμε παιχνίδι την Τετάρτη. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση για να ανταπεξέλθουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο".

Για την αλλαγή του σχηματισμού της ομάδας: "Εξετάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βάσει εικόνας κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, νομίζω ότι ήμασταν καλά. Αμυντικά τουλάχιστον δεν αφήσαμε την ΑΕΚ να κάνει ευκαιρία. Προχωράμε πλέον".

Για τους τραυματισμούς (Κεϊτά - Μπανανά):"Και οι δύο γόνατο, του Κεϊτά νομίζω είναι πιο σοβαρό. Κάθε τραυματισμός είναι πολύ σημαντικός, όλους τους παίκτες τους έχουμε ανάγκη".

Για το τι έλλειπε και δεν ήρθε το γκολ: "Έλειπε η τελική πάσα, αλλά δεν είχαμε και καλά χτυπήματα σήμερα στα στημένα που κερδίσαμε. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν, υπάρχει κούραση και φάνηκε ότι κάποιοι παίκτες δεν είχαν φρεσκάδα. Έτσι θα πορευτούμε μέχρι τέλους όμως".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια