Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δάρας: «Θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα»

Για την κατάσταση στον Πανιώνιο, μετά την παραίτηση του Νίκου Ζαμάνη από την θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου, μίλησε ο Χρήστος Δάρας. Ο ...

Για την κατάσταση στον Πανιώνιο, μετά την παραίτηση του Νίκου Ζαμάνη από την θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου, μίλησε ο Χρήστος Δάρας.

Ο πρόεδρος της κυανέρυθρης ΠΑΕ, στο περιθώριο του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το "αύριο" του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι μέλλει γενέσθαι μετά την παραίτηση του Νίκου Ζαμάνη: "Και πριν 4,5 χρόνια που αναλάβαμε εμείς με τον Νίκο Ζαμάνη υπήρχαν άλλοι στην ομάδα. Το βασικό για όλους μας που έχουμε τώρα τις τύχες της ομάδας θέλουμε να παραμείνει ο Πανιώνιος αυτός που πρέπει να είναι. Γιατί πάντα ο Πανιώνιος θα είναι ο Πανιώνιος. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν τριγμοί. Ξέρετε καλά ότι σε μία εταιρία, όπως είναι η ΠΑΕ, έχει δύο σκέλη. Μία το αγωνιστικό και μία το οικονομικό. Στην καλύτερη οικογένεια που υπάρχει όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα δημιουργούνται και ορισμένες διαφορές. Αναλάβαμε με τεράστια οικονομικά προβλήματα την ομάδα, με μεγάλες ζημιές και τώρα εχουμε φτάσει σε ένα σημείο που πρέπει να τα ξεπεράσουμε και θα τα ξεπεράσουμε".

Για τις διοικητικές εξελίξεις που "πάγωσαν" τον κόσμο του Πανιωνίου: "Αναμφίβολα πάγωσε τους φίλους του Πανιωνίου. Όλοι μας και εγώ και ο Νίκος Ζαμάνης τα προβλήματα που μας έχουν δημιουργήσει αυτή η οικονομική θηλιά από λάθη που έχουμε κάνει και εμείς, να είστε σίγουροι πως θα τα ξεπεράσουμε. Εγώ είμαι απόλυτα σίγουρος οτι θα τα ξεπεράσουμε. Οπότε φεύγοντας αυτή η οικονομική θηλιά θα πορευτούμε πάλι όπως πρέπει. Αλλά πάνω απ 'ολους είναι ο Πανιώνιος".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια