Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Κεϊτά, χωρίς Κότνικ με ΠΑΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη, την Τρίτη (...

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ, που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη, την Τρίτη (22/1), στις 15:00.

Στο πρώτο ματς των Ιωαννίνων ο Ιστορικός είχε αποσπάσει το θετικό 1-1 και καλείται στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων να πάρει την πρόκριση για τους "8" του θεσμού.

Ο Άκης Μάντζιος μετά την προπόνηση της Δευτέρας ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή επανέρχεται μετά από πολύ καιρό ο Κεϊτά, ενώ εκτός είναι ο τιμωρημένος Μακρύλλος, ο Σπιριντόνοβιτς που όπως φαίνεται θεωρείται πλέον ξένο σώμα και ο Κότνικ.

Οπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, ο Σλοβένος τερματοφύλακες υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας, κ. Χρήστο Δάρα. Όπως διαπιστώθηκε έχει κάκωση δεξιού ώμου και πλέον είναι θέμα ημερών να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Μανοΐλοβιτς, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Κεϊτά, Σουσώνης, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Καμαρά, Ντουρμισάι.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια