Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τελείωσε» στην αποβολή...

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στην Τούμπα ο Πανιώνιος από τον πρωτοπόρο και αήττητο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που ουσιαστικά «τελείω...

Την ήττα με 3-0 γνώρισε στην Τούμπα ο Πανιώνιος από τον πρωτοπόρο και αήττητο του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που ουσιαστικά «τελείωσε» στην φάση της αποβολής του Μακρύλλου στο 40'.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο, αν και βρέθηκαν νωρίς (11') πίσω στο σκορ, είχαν αρκετά καλή παρουσία, μέχρι και το 40ο λεπτό, όταν ο Σιδηρόπουλος εξάντλησε όλη την αυστηρότητα του, δίνοντας μία πολύ... τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μακρύλλο.

Κάπου εκεί τελείωσε ουσιαστικά και το ματς για τον Πανιώνιο, που με παίκτη λιγότερο, πίσω στο σκορ και σε μία έδρα όπως η Τούμπα, είχε να ανέβει ένα... βουνό!

Έτσι, ο Ιστορικός έμεινε στους 19 βαθμούς και την Τρίτη (22/1) έχει τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, ενώ το επόμενο Σάββατο (26/1) θα υποδεχτεί την ΑΕΚ εντός έδρας για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Το παιχνίδι

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Πανιώνιο, αφού ο ΠΑΟΚ -αν και δεν πίεζε- κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Μπίσεσβαρ με ατομική ενέργεια πέρασε εύκολα τον Σταυρόπουλο και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κότνικ.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μάντζιου ανέβηκε, ισορρόπησε το ματς και απείλησε με τον Μακρύλλο στο 28', όταν το δυνατό σουτ του μέσου του Πανιωνίου πέρασε λίγο άουτ.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, μέχρι το 40' όπου άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι. Ο Σιδηρόπουλος έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μακρύλλο, για μαρκάρισμα στον Μπίσεσβαρ. Μία, πολύ αυστηρή απόφαση του Έλληνα διαιτητή, που απέναντι στον παίκτη του Πανιωνίου αποφάσισε να εξαντλήσει την αυστηρότητα του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η συνέχεια μόνο εύκολη δεν ήταν για τον Πανιώνιο που είχε να ανέβει ένα... βουνό, μένοντας με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βιεϊρίνια σούταρε έξω δεξιά από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ, που άργησε να αντιδράσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ο Πανιώνιος με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ με 2-0 δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

Στο 69' ο Σάκχοφ έκανε ένα αδύναμο σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ο Μανοϊλοβιτς δεν αντέδρασε σωστά, του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 88' ο Πασχαλάκης αρνήθηκε ένα γκολ στον Πανιώνιο, καθώς ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ εκτοξεύθηκε στο δεξί του "γάμα" διώχνοντας σε κόρνερ το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Κούρντι.

ΔEITE TO LIVE 


ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (78’ Λύρατζης), Κρέσπο, Βαρέλα, Τόσκα, Σάχοφ, Μαουρίσιο (75’ Καρέλης), Ελ Καντουρί, Λημνιός (67’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Κότνικ (46’ λ.τρ. Μανοίλοβιτς), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Μακρύλλος, Κότσιτς, Σίντι Άλι (76’ Μανθάτης), Κούρντι, Ντουρμισάι (63’ Καμαρά)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια