Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντουρμισάι: «Πιο δύσκολα τα πράγματα μετά το δεύτερο γκολ»

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Φιορίν Ντουρμισάι. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Πανιωνίου στη Nova: Για το παιχνίδι με το...

Για την ήττα από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Πανιωνίου στη Nova:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Όταν αγωνίζεσαι σε μια τόσο μεγάλη έδρα και με τόσο κόσμο είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πόσο καλή ομάδα και ότι δεν βρίσκεται άδικα την πρώτη θέση. Δεχθήκαμε νωρίς γκολ και μετά ήρθε η αποβολή. Το δεύτερο γκολ μας έκοψε τα πόδια. Ήταν ένα δύσκολο δεύτερο ημίχρονο”.

Για το ότι είχαν ισορροπήσει μετά το 1-0: “Μετά το 15ο λεπτό είχαμε ισορροπήσει. Είχαμε ευκαιρίες, πρεσάραμε. Όταν αποβάλεται ένας παίκτης όμως γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα. Μας πείσμωσε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Όταν όμως δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ έγιναν πιο δύσκολα”.

Για τα νεύρα που βγάζει μέσα στο γήπεδο: “Όταν παίζεις ένα ματς και έχει πολλούς παλμούς είναι δύσκολα τα πράγματα πρέπει να ωριμάζεις και να διαχειρίζεσαι την κατάσταση. Από τα λάθη μαθαίνεις. Την τεχνική και την φυσική κατάσταση μπορείς να την βελτιώσεις, όμως είναι δύσκολο το εγκεφαλικό”.

Για το αν λείπει ο Μασούρας: “Επειδή ήμασταν και δωμάτιο μαζί και είναι και ο κολλητός μου λείπει. Λείπει πολύ από την ομάδα και από τα αποδυτήρια και από μένα”.

Για την ευκαιρία που έχασε: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έπρεπε να είχα σηκώσει το κεφάλι και να έβλεπα τους αμαρκάριστους συμπαίκτες μου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια