Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσημο: Αλλαγή ώρας στο Πανιώνιος - Ήφαιστος

Ο Ήφαιστος δεν κατάφερε να "πετάξει" την Παρασκευή (25/1) για την Αθήνα εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ...

Ο Ήφαιστος δεν κατάφερε να "πετάξει" την Παρασκευή (25/1) για την Αθήνα εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (26/1), λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Έτσι η ομάδα της Λήμνου θα κάνει το ταξίδι το πρωί του Σαββάτου (26/1), την ημέρα δηλαδή του αγώνα.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ, ο εν λόγω αγώνας θα αλλάξει ώρα και πιο συγκεκριμένα θα διεξαχθεί στις 17:45 και όχι στις 15:30 όπως αρχικά ήταν προγραμματισμός.

Αυτό, βέβαια, μόνο... βολικό δεν είναι για τον Πανιώνιο κόσμο, καθώς στις 19:30 της ίδιας μέρας υπάρχει και το εντός έδρας παιχνίδι του ποδοσφαιρικού Ιστορικού με την ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Λόγω της αναβολής των σημερινών αεροπορικών πτήσεων εξαιτίας της κακοκαιρίας:

Ο αγώνας Κολοσσός H Hotels – Χολαργός της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26-1-2019 με ώρα έναρξης τις 18:00 αντί για τις 15:30 που είχε οριστεί αρχικά, στο Βενετόκλειο και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Basket League Show της ΕΡΤ2.

Η συνάντηση Πανιώνιος – Ήφαιστος Λήμνου της 15ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League θα διεξαχθεί το Σάββατο 26-1-2019 με ώρα έναρξης τις 17:45 αντί για τις 15:30 που είχε αρχικά οριστεί, στο ΔΓ Νέας Σμύρνης και θα μεταδοθεί από το Basket League Show της ΕΡΤ2".

Δεν υπάρχουν σχόλια