Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια ατμόσφαιρα στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη - Φωτορεπορτάζ

Μια πολύ λαμπρή εκδήλωση σε... Πανιώνια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/1) στην Λεόντειο Σχολή, όπου ο Ερασιτέχνης ...

Μια πολύ λαμπρή εκδήλωση σε... Πανιώνια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/1) στην Λεόντειο Σχολή, όπου ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος έκοψε την πίτα του.

Η σχετική αίθουσα γέμισε από άκρη σε άκρη, με το "παρών" φυσικά να δίνουν όλα τα τμήματα του Ιστορικού, αθλητές της ομάδας, προπονητές, γονείς και φίλαθλοι του Πανιωνίου.

Επίσης, μεταξύ άλλων, παρόντες ήταν: Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, οι επιφανείς φίλοι του Πανιωνίου Κυριάκος Σκούρας, Νίκος Παρασκευόπουλος, οι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κόρμπος, Φιορίν Ντουρμισάι, ο Γενικός Γραμματέας των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Δημήτρης Χριστοδούλου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Ναλιτζής, Στέλιος Χασιώτης, Κώστας Κάφαλης ο πρόεδρος Άρης Μισαηλίδης και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Ερασιτέχνη και φυσικά πολλοί, πολλοί ακόμα.

Η εξαιρετική παραδοσιακή χορωδία και ορχήστρα του Εθνικού Ωδείου Αθηνών και Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Χορωδία έδωσαν έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τόνο με τα τραγούδια τους, ενώ φυσικά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας και πολλές βραβεύσεις προς τμήματα και ανθρώπους της Πανιώνιας οικογένειας.

Η ατμόσφαιρα στην εκδήλωση ήταν πολύ όμορφη, πολύ Πανιώνια, άπαντες γιόρτασαν τα 129 χρόνια ζωής του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα και φυσικά ήταν μία πολύ καλη ευκαιρία για να βρεθεί σύσσωμη η Πανιώνια οικογένεια!

*Δείτε ΕΔΩ όσα είπε ο Δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης για τις εξελίξεις σχετικά με το κλειστό της Αρτάκης.

Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

































Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια