Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μανθάτης: «Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, σκεφτόμαστε την πεντάδα»

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε για την αστοχία της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ -παρά την ήττα- δήλωσε επίσης σίγουρος για τις ικανότητες που...

Ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε για την αστοχία της ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ -παρά την ήττα- δήλωσε επίσης σίγουρος για τις ικανότητες που έχει η ομάδα του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για την αποτελεσματικότητα που πρέπει να έχει ο Πανιώνιος: «Μόλις μπήκαμε στα αποδυτήρια ο προπονητής μας έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια, όμως θα πρέπει να παίρνουμε και βαθμούς. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει να σκοράρεις και να παίρνεις τους βαθμούς».

Για τα παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Δεν υπάρχουν διακιολογίες για κούραση, όλες οι ομάδες παίζουν το ίδιο. Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα θέμα συγκέντρωσης».

Για τη δική του απόδοση: «Διοικητικά δεν ξέρω τι γίνεται και δεν είναι και δουλειά μου. Δουλεύω πολύ σκληρά, έλειπα δύο μήνες, είναι πολύς καιρός, χρειάζομαι χρόνο, θέλω να βελτιωθώ και βοηθήσω αυτή την ομάδα».

Για το αν σκέφτονται το ότι μπορεί να μπλέξουν βαθμολογικά: «Ο Πανιώνιος θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, η σκέψη μας είναι ακόμα και η 5αδα, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι αλλά εμείς και ξέρουμε τι μπορουμε να κάνουμε».

Για το ότι ο Πανιώνιος βοηθά τα νέα παιδία: «Είναι μια ομάδα που στηρίζει τους μικρούς, ωραίος κόσμος καλή έδρα μπορεί να κάνει ένας νέος ποδοσφαιριστής το βήμα μπροστά στην καριέρα του».


Δεν υπάρχουν σχόλια