Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βαγγέλης Ανυφαντής ο Νέος Υπ. Φυσικής Κατάστασης στο Γυναικείο Μπάσκετ

Κατόπιν εισήγησης του νέου προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού Γιώργου Ρουμπελάκη, ορίστηκε ο Βαγγέλης Ανυφαντής ως νέο...

Κατόπιν εισήγησης του νέου προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού Γιώργου Ρουμπελάκη, ορίστηκε ο Βαγγέλης Ανυφαντής ως νέος υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των κυανέρυθρων κοριτσιών. Πρόκειται για μια τεράστια φυσιογνωμία του χώρου. Με βιογραφικό που θα ζήλευαν πολλοί .Τα τελευταία χρόνια δούλεψε σε CCC Polkowice, Φενέρμπαχτσε με σπουδαίες επιτυχίες, ενώ για πολλά χρόνια ήταν υπεύθυνος στις Εσπερίδες Καλλιθέας, στον Αθηναϊκό, με αποκορύφωμα φυσικά το τρεμπλ του 2010. Το 2011 ήταν υπεύθυνος της Εθνικής Λετονίας. Επίσης πήρε πολλά κύπελλα και τίτλους σχεδόν σε όλες τις θητείες του.

Δείτε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής
του Γυναικείου Μπάσκετ 

Με από εισήγηση του νέου προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Ρουμπελάκη, η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ανέθεσε την εποπτεία της εκγύμνασης και της εν γένει φυσικής κατάστασης των αθλητριών μας στον καταξιωμένο γυμναστή Βαγγέλη Ανυφαντή. Με πλούσιο βιογραφικό και επιτυχείς συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα [Αθηναϊκός – Εσπερίδες Καλλιθέας] αλλά πρωτίστως στο εξωτερικό [Πολωνία – Τουρκία – Λετονία] είναι βέβαιο ότι ο Βαγγέλης Ανυφαντής θα προσφέρει τα μέγιστα με την εμπειρία και τις γνώσεις του στην προσπάθεια επανεκκίνησης της ομάδας και επιστροφής της στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει και επίσημα τον Βαγγέλη Ανυφαντή στην οικογένεια του Ιστορικού και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο του.


Η Διοικούσα Επιτροπή
του Γυναικείου Μπάσκετ 

Επιμέλεια : Σπύρος Καλαματιανός

Δεν υπάρχουν σχόλια