Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσοκέρας: «Οπωσδήποτε νίκη κόντρα στον Ήφαιστο»

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας αναλύει την τακτική του Ήφαιστου που είναι ο αντίπαλος του Πανιωνίου στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ...

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας αναλύει την τακτική του Ήφαιστου που είναι ο αντίπαλος του Πανιωνίου στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου τονίζει την αναγκαιότητα της νίκης, ύστερα από τις έξι συνεχόμενες ήττες της ομάδας μπάσκετ.

“Ο απολογισμός των έξι προηγούμενων αγώνων για τις εμφανίσεις μας και τα αποτελέσματα που είχαμε, αποδεικνύει ότι η άμυνα μας πρέπει να βελτιωθεί και να αποτελέσει το “κλειδί” της απόδοσης μας σε συνδυασμό με την απαιτούμενη μαχητικότητα.

Το παιχνίδι με τον Ήφαιστο θα το προσεγγίσουμε, πρωτίστως, αμυντικά, ενώ στην επίθεση, χρειάζεται να διαβάσουμε την τακτική και τον ρυθμό των αντιπάλων μας που παίζουν επιθετική άμυνα. Στον συγκεκριμένο αγώνα και λόγω των ηττών που γνωρίσαμε, πρέπει να φτάσουμε οπωσδήποτε στην τέταρτη νίκη, ανεξαρτήτως της απόδοσης μας, αν και στοχεύουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Θα έχουμε τον Ελ Αμιν στο δεύτερο παιχνίδι του με την ομάδα και η προσαρμοστικότητα του θα είναι μεγαλύτερη από την εικόνα που είχε στον αγώνα με την Κύμη.

Ο Ήφαιστος, παρά την πρώτη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, σημείωσε 7 νίκες μέχρι τώρα και έχει κερδίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή του. Αυτό σημαίνει ότι παίζει με λιγότερο άγχος, αλλά και αγωνιστική συνέπεια σε κάθε παιχνίδι.

Η απώλεια του Μπρέιζελτον είναι, θεωρητικά, σημαντική, αλλά πρέπει να αποδειχτεί και στο παρκέ. Στην περειφέρεια υπάρχουν ο Σμιθ, ο Γκότσερ και ο Ουίγκινς, ενώ στις θέσεις των ψηλών, είναι ο ‘Εβανς, ο Φρειμάνις και ο Μανωλόπουλος που συνθέτουν και τα δίδυμα, ως σέντερ και πάουερ φόργουορντ.

Έχουμε ενημερωθεί ότι αυτός ο αγώνας θα είναι ο τελευταίος της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ σ’ αυτή την ιστορική έδρα που τον φιλοξένησε για τέσσερις δεκαετίες. Πρέπει η ομάδα και ο κόσμος να το “αποχαιρετήσουν” με νίκη και χαμόγελα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου και την βοήθεια που μας έδωσαν στα εφτά εντός έδρας παιχνίδια που παίξαμε μέχρι τώρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια