Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάλεψαν σαν... Πάνθηρες!

Πολύ ανταγωνιστική εμφανίστηκε η Κ19 του Πανιωνίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ισχυρό ΠΑΟΚ, παρά την ήττα που γνώρισε με 3-1. Οι γ...

Πολύ ανταγωνιστική εμφανίστηκε η Κ19 του Πανιωνίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ισχυρό ΠΑΟΚ, παρά την ήττα που γνώρισε με 3-1.

Οι γηπεδούχοι έχουν να χάσεις 13 ολόκληρους μήνες, με την ομάδα του Κορόπουλη να τους... δυσκολεύει για τα καλά.

Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο ματς και αν δεν έμεναν με δέκα παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο, θα μπορούσαν σίγουρα να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Στο 44′ ο Ρέτσος εκτέλεσε φάουλ για τον Πανιώνιο, με τον Διαμαντή να βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι και να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων, για το 0-1.

Ο Πανιώνιος όμως στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50′ έμεινε με δέκα παίκτες, εξαιτίας αποβολής του Φίλων με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι «κυανέρυθροι» απείλησαν και είχαν ευκαιρία για το 0-2, στο 52′ σε σουτ του Παρ. Νομικού!

Στο 60′ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Τσαούσης έκανε τη σέντρα, ο Μιχαηλίδης γύρισε στη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Γαϊτανίδης έκανε το 1-1 με κοντινή προβολή.

Όπως ήταν λογικό ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια μεγάλωσε την πίεσή του και κατάφερε να σημειώσει το γκολ για το 2-1 στο 83′, με σκόρερ ξανά τον Γαϊτανίδη!

Ο Πανιώνιος αντέδρασε και στο 86′ είχε ευκαιρία με τον Τσερεγκόφ αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε. Στο 88′ ήρθε το 3-1 για τους γηπεδούχους με τον Γαϊτανίδη να δίνει την ασίστ και ο Χατζηστραβός να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυθροι του Δημήτρη Κοροπούλη παρά την ήττα πάλεψαν σαν... Πάνθηρες κόντρα στην πιο δυνατή και πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, αν και αγωνιζόντουσαν για περισσότερα από 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο!

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (46′ Γαϊτανίδης), Χατζηστραβός, Πουρναράς (64′ Πανίδης), Δούμτσης, Γκαργκαλατζίδης (79′ Θεοδωρίδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Τριάντης, Μπουσάι, Αγγέλης, Σεμερτζάκης, Φίλων, Ρέτσος, Γρίβας, Τσερεγκόφ, Παρ. Νομικός, Ντούλος.
Αγωνίστηκαν και οι Δουγένης, Ζώτος, Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια