Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παράσχος: «Είχε ανάγκη τη νίκη ο Πανιώνιος»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης μετά το τέλος του αγώνα με το...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Παράσχος, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Όσα είπε: 

Για το παιχνίδι: "Δυστυχώς για μία ακόμη αγωνιστική πληρώνουμε τα πολύ λίγα λάθη που κάνουμε, τα οποία μας κοστίζουν γκολ. Ο Πανιώνιος είχε μεγάλη ανάγκη τη νίκη, μόλις σκόραρε μας έδωσε χώρο, όμως δεν μπορέσαμε να βρούμε τις ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι. Θέλει πολύ προσοχή για εμάς, από εδώ και πέρα έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, για να μας φύγει το άγχος. Να μην μπλέξουμε στις τέσσερις τελευταίες θέσεις".

Για τον Πανιώνιο: "Ο Πανιώνιος είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Θέλει μεγάλη κίνηση για να μπορείς να διασπάσεις τέτοια άμυνα. Μας έχουν κουράσει τα συνεχή παιχνίδια, ίσως έπαιξε ρόλο αυτό. Αν μπορούσαμε να προηγηθούμε εμείς θα γινόταν το αντίθετο".

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: "Ελπίζουμε την τελευταία στιγμή τουλάχιστον η διοίκηση να μας κάνει κάποιο δωράκι, γιατί έχουμε περιορισμένες λύσεις".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια