Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσοκέρας: «Δεν κοιτάμε πίσω, έχουμε το ίδιο "πρέπει" με την Κύμη»

Για το “πρέπει” της νίκης του Πανιωνίου στην έδρα της Κύμης, μιλά ο συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, Βαγγέλης Κουτσοκέρας και αναλύει την τα...

Για το “πρέπει” της νίκης του Πανιωνίου στην έδρα της Κύμης, μιλά ο συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, Βαγγέλης Κουτσοκέρας και αναλύει την τακτική της προσεχούς αντιπάλου για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματοςBasket League.

“Γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα με την Κύμη, από την οποία ηττηθήκαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προερχόμαστε από πέντε συνεχόμενες ήττες, παρά την ανταγωνιστικότητα που δείξαμε, αλλά είμαστε προσηλωμένοι στο επόμενο παιχνίδι, αφήνοντας στο παρελθόν την όποια απογοήτευση προκάλεσε ο τρόπος που ηττηθήκαμε στον Χολαργό.

Έχουμε την προσθήκη του Αλ Αμίν, ο οποίος έχει παίξει τρεις φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα με τρεις διαφορετικές ομάδες και γνωρίζει τις προδιαγραφές του. Θα δούμε την διαχείριση που θα του κάνουμε, αναλόγως με τον βαθμό της ετοιμότητας του, γιατί έχει προπονηθεί τέσσερις φορές με την υπόλοιπη ομάδα.

Η Κύμη έχει δείξει ότι αρέσκεται στην πιεστική άμυνα, με “παγίδες” και επιδιώκει το λάθος του αντιπάλου της, ώστε να κερδίζει πόντους από “κλεψίματα” της μπάλας και καλάθια στο tranzision παιχνίδι. Στην περιφέρεια υπάρχουν ο Λούις που δημιουργεί φάσεις με πολλά drive για τους συμπαίκτες του, αλλά και εκτελεί, καθώς και ο Σάκς που είναι σκόρερ.

Στην ρακέτα είναι ο Χόρτον και ο Ουάσιγκτον που έχει spot up παιχνίδι, ενώ το νέο πρόσωπο είναι ο Ουίλιαμς που έχει δείξει από τα βίντεο ότι είναι σκόρερ με σουτ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια