Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσοκέρας: «Αποφυγή λαθών, αντοχή στην πίεση και παιχνίδι κατοχών»

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας αναλύει τον προσεχή αγώνα του Πανιωνίου με τον Προμηθέα και επισημαίνει την αποφυγή των λαθών που κόστισαν σε σημα...

Ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας αναλύει τον προσεχή αγώνα του Πανιωνίου με τον Προμηθέα και επισημαίνει την αποφυγή των λαθών που κόστισαν σε σημαντικό ποσοστό την ήττα στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την σωστή διαχείριση του ροστερ που επιβάλλεται να γίνει, από τους γηπεδούχους.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία τρία χρόνια για την ποιότητα της και τους υψηλούς στόχους που θέτει σε κάθε περίοδο. Ειδικά, εφέτος έχει διπλές υποχρεώσεις, με την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχει δείξει ότι ανταποκρίνεται θετικά και με φιλοδοξίες να προχωρήσει στην διοργάνωση. Ξέρουμε ποιόν θα έχουμε απέναντι μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είμαστε μοιρολάτρες. Το αντίθετο. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεκδικήσει την νίκη που ούτως ή άλλως χρειάζεται, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες και ειδικά όταν παίζει στην έδρα του, δεν υπάρχει άλλος στόχος. Γιατί δεν μας ικανοποιεί ούτε η συγκομιδή καλών εντυπώσεων και εκτιμήσεων.

Ο Προμηθέας διαθέτει παίκτες με μεγάλα κορμιά και ύψη και στην άμυνα του, πιέζει και σε όλο το γήπεδο, προκαλώντας «παγίδες» και πίεση, με σκοπό να αναγκάσει τον αντίπαλο του να υποπέσει σε λάθη και να «κλέψει» την μπάλα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αυτός ο τομέας, σε συνδυασμό με τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και χωρίς να υπάρχει η ίδια πίεση. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαιώματα να χαθούν μπάλες και να δεχτούμε εύκολα καλάθια. Ο πρώτος στόχος των παικτών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και όσων αγωνιστούν είναι να είναι συγκεντρωμένοι στην πάσα και στην κυκλοφορία της μπάλας. Θέλουμε να πάμε το παιχνίδι μπάλα-μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια