Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσουκέρας: «Τετράδα κρίσιμων αγώνων...»

Ο βοηθός του Νίκου Οικονόμου, Βαγγέλης Κουτσοκέρας κάνει την αποτίμηση των τεσσάρων προηγούμενων αγώνων του Πανιωνίου που δεν επιτεύχθηκε...

Ο βοηθός του Νίκου Οικονόμου, Βαγγέλης Κουτσοκέρας κάνει την αποτίμηση των τεσσάρων προηγούμενων αγώνων του Πανιωνίου που δεν επιτεύχθηκε καμία νίκη, παρά τις καλές εμφανίσεις σε τρία παιχνίδια και μιλά για τον νέο «κύκλο» τεσσάρων κρίσιμων αναμετρήσεων, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, υποστηρίζοντας ότι οι «κυανέρυθροι» πρέπει να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο για να αυξήσουν απαραιτήτως τις τρεις νίκες που έχουν, μέχρι τώρα.

«Είχαμε πει μετά την νίκη επί του Κολοσσού, ότι ο στόχος μας είναι να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο νίκες μέχρι το τέλος το πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως αν όλοι οι αντίπαλοι μας, έχουν υψηλότερους στόχους απ’ εμάς και στην βαθμολογία βρίσκονται σε καλύτερες θέσεις από τον Πανιώνιο. Η ανταγωνιστικότητα της ομάδας επιβεβαιώθηκε στα τρία παιχνίδια, εκ των οποίων τα δυο ήταν εκτός έδρας, αλλά δεν συνδυάστηκε με την νίκη. Συνολικά, μας έλειψε ένα «κλικ» στην απόδοση μας για να είχαμε φτάσει, τουλάχιστον, σε μια ακόμα νίκη που θα μας έδινε το δικαίωμα για καλύτερο βαθμολογικό και αγωνιστικό απολογισμό.

Ολοκληρώνουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, στην έδρα του Χολαργού, ο οποίος έχει τις διπλάσιες νίκες από τον Πανιώνιο και παρά το γεγονός ότι είναι η νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, έχει θέσει βάσεις για την παραμονή του σ’ αυτή. Πρόκειται για ομάδα που έχει έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ και την ανανέωση επιθέσεων, ενώ παρουσιάσει και καλό ποσοστό εύστοχων αιφνιδιασμών. Είναι ομάδα που προσέχει την άμυνα της και ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα.

Για τον Πανιώνιο, οι τέσσερις ήττες των προηγούμενων αγώνων, ήταν μαθήματα για ό,τι έλειψε από το παιχνίδι μας και οι παίκτες έχουν καταλάβει πόσο συγκεντρωμένοι πρέπει να είναι σε ατομικό επίπεδο για να μην διεκδικήσουν μόνο την νίκη, αλλά να την κατακτήσουν. Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ αρχίζει μια τετράδα κρίσιμων αγώνων, με τον Χολαργό, την Κύμη, τον Ήφαιστο και τον Άρη και είναι απαραίτητο να έχουμε διαφορετική συγκομιδή αποτελεσμάτων από την προηγούμενη τετράδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια