Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταμάτησαν την αποχή οι διαιτητές

Την απόφαση να σταματήσουν την αποχή και να επιστρέψουν στην... δράση πήραν το απόγευμα της Παρασκευής (4/1), έπειτα από ψηφοφορία, οι...

Την απόφαση να σταματήσουν την αποχή και να επιστρέψουν στην... δράση πήραν το απόγευμα της Παρασκευής (4/1), έπειτα από ψηφοφορία, οι διαιτητές και οι βοηθοί της Σούπερ Λιγκ, μετά τη δίωρη συνάντηση που προηγήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ.

Την ερχόμενη εβδομάδα λοιπόν, θα γίνουν κανονικά οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ το διήμερο 12-13/1 θα διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Super League.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη απόφαση, στην οποία αναφέρονται και τα μέτρα που ζήτησαν να ληφθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την απόφαση των διαιτητών:

«Την απόφασή τους να άρουν την αποχή, την οποία ομόφωνα εξήγγειλαν μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου τους κ. Αθ. Τζήλου, και να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, αποφάσισαν σήμερα οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές της Α΄ κατηγορίας.

Της λήψης της απόφασης προηγήθηκε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων, με αντικείμενο την άμεση λήψη μέτρων προστασίας των διαιτητών, μετά την πρόσφατο απαράδεκτο συμβάν, η οποία οργανώθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και με την παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη.

Την Ε.Π.Ο. εκπροσώπησε στη σύσκεψη αυτή ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γραμμένος, ενώ παρέστησαν ακόμα ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Νικόλαος Βακάλης, ο εκτελεστικός γραμματέας κ. Αλέξης Δέδες, την Super League ο πρόεδρoς κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο πρόεδρoς κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και τα μέλη της κ.κ. Χουάν Μάριν και Λιφ Λιντμπεργκ, τις FIFA και UEFA ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων κ. Πετρ Φούσεκ, τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Α΄ κατηγορίας οι κ.κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Ευθυμιάδης, την Ελληνική Αστυνομία ο Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Αθανασόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια