Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλαρος και Καμπερίδης κοντά στα παιδιά της εταιρίας προστασίας ανηλίκων

Την εταιρία προστασίας ανηλίκων στον Πειραιά, επισκέφθηκαν την Τρίτη (8/1), ο Νίκος Δίπλαρος και ο Γιώργος Καμπερίδης, μαζί με τον υπεύθυν...

Την εταιρία προστασίας ανηλίκων στον Πειραιά, επισκέφθηκαν την Τρίτη (8/1), ο Νίκος Δίπλαρος
και ο Γιώργος Καμπερίδης, μαζί με τον υπεύθυνο marketing της ΚΑΕ Πανιώνιος, Φώτη Μωραΐτη και παρέδωσαν τον ρουχισμό που συγκεντρώθηκε από τους φιλάθλους του Πανιωνίου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ, υποδέχθηκε η προϊσταμένη της δομής κ. Αγγελική Κουζούμη που ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία που έλαβε η κυανέρυθρη ΚΑΕ και τόνισε ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες ομάδες και αθλητές να βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο, όλα τα παιδιά που έχουν τις ίδιες ή παρόμοιες ανάγκες.

Ο Νίκος Δίπλαρος και ο Γιώργος Καμπερίδης παρέδωσαν τα ρούχα και μίλησαν με όλα τα παιδιά της δομής και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έγιναν από τα παιδιά για την ενασχόληση τους με το μπάσκετ.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επισκεφτήκαμε αυτά τα παιδιά, μιλήσαμε μαζί τους και ανταλλάξαμε απόψεις για την καθημερινότητα μας και κυρίως τον αγώνα ζωής που δίνουν και είναι πολύ μεγαλύτερος από τους αγώνες μπάσκετ που παίζουμε εμείς. Τους ευχηθήκαμε καλή χρονιά και ψυχική δύναμη σ’ ό,τι επιλέξουν να κάνουν στο μέλλον. Στην συγκεκριμένη δομή, η φροντίδα που τυχαίνουν, εγγυάται ότι θα έχουν σωστές προδιαγραφές διαπαιδαγώγησης και μόρφωσης” είπε ο Νίκος Δίπλαρος, ενώ ο Γιώργος Καμπερίδης συμπλήρωσε: “ Μάθαμε από τα παιδιά για την καθημερινότητα τους και μας ρώτησαν ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα ζωής που δίνουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια