Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας

Το Σάββατο (5/1) ο μπασκετικός Πανιώνιος δίνει τον πρώτο του αγώνα για το 2019, όπου υποδέχεται στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Προμηθέα...

Το Σάββατο (5/1) ο μπασκετικός Πανιώνιος δίνει τον πρώτο του αγώνα για το 2019, όπου υποδέχεται στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Προμηθέα Πάτρας, για την 12η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Η κυανέρυθρη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα, ενώ έδωσε και τις ευχές της για το νέο έτος.

Αναλυτικά:

"H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εύχεται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΥΓΕΙΑ σε όλους τους φιλάθλους της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Το 2019 θα είναι μια ακόμα χρονιά επανακαθιέρωσης της ομάδας μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και σταθεροποίησης της στην θέση που αξίζει.

Ο πρώτος αγώνας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την νέα χρονιά του 2019, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, το Σάββατο (5/1, 17.30) με αντίπαλο τον Προμηθέα για την 12η αγωνιστική και προτελευταία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος BETSHOP Basket League.

H διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Προμηθέα, θα αρχίσει την Τετάρτη (2/1) από τα γραφεία της ΚΑΕ και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή (4/1) στο χρονικό διάστημα 11:00-19:00. Το Σάββατο (5/1) η διάθεση των εισιτηρίων θα διαρκέσει από τις 12:00 μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (άνω διάζωμα και πέταλα) και 15 ευρώ (κεντρική κερκίδα).
Yπενθυμίζεται ότι όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί το διπλό εισιτήριο για τους αγώνες ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική) και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Προμηθέα (12η αγωνιστική), δεν χρειάζονται άλλη έκδοση εισιτηρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια