Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά σε Πέσιτς ο Ιστορικός!

Ο Πανιώνιος μετά την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας κινείται με γρήγορους ρυθμούς για να ενισχύει το ρόστερ του. Ο Γιάννης Μα...

Ο Πανιώνιος μετά την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας κινείται με γρήγορους ρυθμούς για να ενισχύει το ρόστερ του.

Ο Γιάννης Μασούρας θεωρείται δεδομένο πως θα ντυθεί στα κυανερυθρα, δίνοντας μια επιπλέον σημαντική λύση για την δεξιά πτέρυγα της ομάδας.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ και στο επιθετικό κομμάτι και σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, βρίσκονται κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή από την Κροατία.

Ο λόγος για τον Ιβάν Πέσιτς, ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Ντιναμό Βουκουρεστίου και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ. Μπορεί επίσης να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της επίθεσης, όσο και στην κορυφή.

Είναι 26 ετών και έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο έχουν έρθει σε επαφές και με έναν μέσο από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται και σε αυτή την περίπτωση να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Τέλος, ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν θα αγωνιστεί τελικά στον Ιστορικό, αφού ο προπονητής του Ολυμπιακού έβαλε "στοπ" στην μετακίνηση του παίκτη στη Νέα Σμύρνη, καθώς ξεκαθάρισε πωε τον θέλει στο ρόστερ της ομάδας του.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια