Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κεϊτά: «Συγνώμη από την οικογένεια του Πανιωνίου, θα δώσω το 100% για την ομάδα» (photo)

Ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά την Πέμπτη (10/1) επέστρεψε στις προπονήσεις του Πανιωνίου, μετά το "συγνώμη" που ζήτησε από την διοίκηση ...

Ο Αμπντουλαγέ Κεϊτά την Πέμπτη (10/1) επέστρεψε στις προπονήσεις του Πανιωνίου, μετά το "συγνώμη" που ζήτησε από την διοίκηση και το πρόστιμο που του υπέβαλε η ΠΑΕ (μία εξέλιξη που πρώτα σας μετέφεραν τα panionianea.gr).

Ο 25χρονος αμυντικός μέσος δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία του από την προπόνηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια του Πανιωνίου.

Επίσης, υπόσχεται πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το κείμενο που έγραψε ήταν στα ελληνικά!

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Επιστροφή στην προπόνηση. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλους στην οικογένεια του Πανιωνίου. Υπόσχομαι ότι είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και το 100% των δυνάμεων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ζήτω και πάλι συγνώμη από τη διοίκηση τους συμπαίκτες μου τους προπονητές και τον κόσμο του Πανιωνίου".

Δείτε την φωτογραφία:


Δεν υπάρχουν σχόλια