Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έτοιμος για την επιστροφή του ο Κόρμπος (video)

Έτοιμος να επιστρέψει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους είναι ο Παναγιώτης Κόρμπος. Ο αρχηγός του Πανιωνίου πλέον μετρά αντίστροφα για να...

Έτοιμος να επιστρέψει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους είναι ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου πλέον μετρά αντίστροφα για να μπει ξανά στην αγωνιστική... δράση, φορώντας την αγαπημενη του κυανέρυθρη φανέλα.

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος είχε τραυματιστεί άσχημα στο ματς με τον Παναιτωλικό και είχε κάνει επέμβαση στο ζυγωματικό, φαίνεται πως θα καταφέρει να μπει στην αποστολή της ομάδας για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Κάτι που σχολίασε και ο ίδιος, ανεβάζοντας στο προφίλ του στο facebook ένα βίντεο από την προπόνηση που έκανε την Κυριακή (2/12) στη Νέα Σμύρνη, με τον γυμναστή Δημήτρη Καταβάτη. Μάλιστα, ο Κόρμπος έγραψε χαρακτηριστικά «8 και σήμερα... ».

Από την μεριά του ο Δημήτρης Καταβάτης έγραψε σχετικά: "4 εβδομάδες μετά τον τραυματισμό , ο αρχηγός μας Panagiotis Kormpos είναι ετοιμος να επανελθει στην αγωνιστική δράση !
Επιλέξαμε ασκησιολογιο ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις προσαρμογές , τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς !Τον ευχαριστω για τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του !".

Δεν υπάρχουν σχόλια