Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Θέλαμε τη νίκη, να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού κόντρα στον Πρωτέα Βούλας πέτυχε την τρίτη της νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Α1 Μπάσκ...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού κόντρα στον Πρωτέα Βούλας πέτυχε την τρίτη της νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Α1 Μπάσκετ.

Ο τεχνικός Άγγελος Τσίκληρας και η έμπειρη αθλήτρια της ομάδας Κατερίνα Σπαθάρου μίλησαν αποκλειστικά στα panionianea.gr για την σημαντική αυτή νίκη του Ιστορικού.

Άγγελος Τσίκληρας
"Μετά από μία κακή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα με τη Νίκη Λευκάδας, σίγουρα στο παιχνίδι με τον Πρωτέα θέλαμε τη νίκη, την οποία και πήραμε. Ήταν μία νίκη στην έδρα μας, που όσο μπορούμε την έδρα μας θέλουμε να την κρατήσουμε αλώβητη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια, γιατί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού τα έδωσαν όλα, έβγαλαν πάθος και διάθεση κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να εντοπίζουμε τα λάθη και να προσαρμοζόμαστε ανάλογα με τον κάθε αντίπαλο. Σίγουρα έχουμε προβλήματα, όπως με την έδρα, αλλά τα κορίτσια βγάζουν ποιότητα και προσπαθούμε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι",

Κατερίνα Σπαθάρου
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε πολύ τη νίκη εμείς στην έδρα μας, δεν θέλαμε να έχουμε απώλεια στην έδρα μας. Ο Πρωτέας προερχόταν από μία πολύ καλή νίκη και έχει κάνει καλή πορεία. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Τώρα προχωράμε για το επόμενο ματς".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια