Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τρικυμία στη Λάρισα...

Με κάτω τα χέρια ηττήθηκε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγ...

Με κάτω τα χέρια ηττήθηκε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2, για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Όσο οι κυανέρυθροι αγωνιζόντουσαν με 11 παίκτες το παιχνίδι ήταν στο 1-1, όμως μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τσιλούλη (38') και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιστορικός "εξαφανίστηκε" από τον αγωνιστικό χώρο, με τους γηπεδούχουν να κάνουν... πάρτι στην τραγική αμυντική γραμμή του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι δέχτηκαν συνολικά τέσσερα γκολ, με την ΑΕΛ να έχει και δύο δοκάρια.

Απαράδεκτη εμφάνιση για τους κυανέρυθρους, που το γεγονός πως αγωνίστηκαν για περίπου 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την εικόνα... τρικυμίας που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Πολύ κακό κοουτσάρισμα από τον Ζοσέ Ανιγκό, που επανήλθε στις κακές επιλογές που έκανε και στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Για την ιστορία τα γκολ του Πανιωνίου σημείωσε ο Μασούρας στο 18'όπου είχε ισοφαρίσει προσωρινά και ο Ντουρμισάι στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 4-2.

Το παιχνίδι

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα έγινε στο 10' και άνηκε στην ΑΕΛ. Ο Νούνιτς έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, νικώντας στον αέρα τον Μπανανά, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Κότνικ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ξανά ο Νούνιτς "κέρδισε" την κεφαλιά μέσα από την περιοχή των κυανέρυθρων και αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Κακή αντίδραση εκ νέου της άμυνας του Πανιωνίου, με τον επιθετικό της ΑΕΛ να παίρνει χωρίς ενόχληση την κεφαλιά.

Στο 18' ο Ιστορικός κατάφερε να αντιδράσει και να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Κούρντι έκανε το πλάγιο από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από την άμυνα των γηπεδούχων και ο Μασούρας με διπλή προσπάθεια από κοντά έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε γενικές γραμμές, όμως στο 38' ήρθε η φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες.

Ο Τσιλούλης έχασε το κοντρόλ της μπάλας, προσπάθησε κάνοντας τάκλιν να την προλάβει, όμως άθελα του βρήκε τον Χούμπτσεφ, με τον διαιτητή να του δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Πανιώνιο, καθώς στο 53' οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μπαργκάν από τα αριστερά πέρασε τους αντιπάλους του, γύρισε την μπάλα στον Μιλοσάβλιεβιτς, ο οποίος με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" του Κότνικ.

Τέσσερα λεπτά μετά η ΑΕΛ είχε δοκάρι σε σουτ του Μπαργκάν, με τον ίδιο παίκτη στο 58' να σκοράρει. Μετά από δύο εκπληκτικές επεμβάσεις του Κότνικ σε τετ α τετ με τους Ντέλετιτς και Νούνιτς, ο Μπαργκάν σε κενή εστία έκανε το 3-1. Η άμυνα του Πανιωνίου ήταν ξανά εκτός τόπου και χρόνου!

Το... μαρτύριο για τον Πανιώνιο, που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερα, δεν σταμάτησε εκεί. Στο 64' οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα επίθεση, οι παίκτες της ΑΕΛ άλλαξαν την μπάλα πολύ εύκολα και ο Νούνιτς χωρίς την παραμικρή πίεση έκανε από κοντά το 4-1.

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα. Το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντουρμισάι με ωραίο μακρινό σουτ έγραψε το τελικό 4-2.

Βαριά ήττα για τον Πανιώνιο, που πρέπει άμεσα να ανασυνταχθεί, να αφήσει πίσω του αυτό το πολύ κακό ματς και άμεσα να δείξει σημάδια βελτίωσης...

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Γκοϊκοβιτς, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Μπαργκάν, Κόεφ, Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Κότσιτς (60' Παπαγεωργίου), Μπανανά, Ντομίνγκες, Κεϊτά, Πίρις, Οικονομίδης (67' Σαραμαντάς), Μασούρας, Τσιλούλης, Ντουρμισάι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια