Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει την θεραπεία του ο (για κάποιους εξαφανισμένος) Σπιριντόνοβιτς (photo)

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς έχει τεθεί νοκ άουτ από το ματς του Ιστορικού με την Λάρισα, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στο πόδι. Ο Αυστριακ...

Ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς έχει τεθεί νοκ άουτ από το ματς του Ιστορικού με την Λάρισα, καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα στο πόδι.

Ο Αυστριακός μεσοεπιθετικός του Ιστορικού έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να ξεπεράσει όσο πιο άμεσα γίνεται το πρόβλημα στο πόδι και να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Αυτό αναμένεται να γίνει σε περίπου 10 μέρες (ίσως και λιγότερο).

Τα panionianea.gr σας παρουσιάζουν μία σχετική φωτογραφία (δείτε παρακάτω) με τον "Σπίρι" κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, δίνοντας και μία "απάντηση" προς κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο 25χρονος παίκτης έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες μέρες και οι άνθρωποι του Πανιωνίου τον ψάχνουν.

Καλό είναι πριν γράψουν κάτι κάποιοι δημοσιογράφοι και παρουσιάσουν μία "είδηση" ως δεδομένη να το "τσεκάρουν" καλά πρώτα, γιατί εύκολα μπορεί να εκτεθούν. Και κάποια μέσα τα τελευταία χρόνια με δημοσιεύματα τους για τον Πανιώνιο έχουν εκτεθεί αρκετές φορές...

Η φωτογραφία του Σπιριντόνοβιτς από την θεραπεία του



Δεν υπάρχουν σχόλια