Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέιλορ στα panionianea.gr: «Υπέροχη η υποστήριξη των φιλάθλων του Πανιωνίου»

Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟΚ, όμως πάλεψε έως το φινάλε του αγώνα και δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα των ...

Ο Πανιώνιος μπορεί να ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τον ΠΑΟΚ, όμως πάλεψε έως το φινάλε του αγώνα και δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων του που βρέθηκε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Ο Τζίμι Τέιλορ, μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και στάθηκε στην παρουσία και στην στήριξη του κόσμου του Ιστορικού προς την ομάδα:

"Eυχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Είναι υπέροχη η αγάπη και η υποστήριξη των φιλάθλων του Πανιωνίου εδώ στη Νέα Σμύρνη. Μας στηρίζει και είναι σημαντικό για την ομάδα"

Για την ήττα τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, παλέψαμε ως το τέλος, όμως δυστυχώς χάσαμε. Δεν θεωρώ ότι αγώνας κρίθηκε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Ένα παιχνίδι κυλάει με διάφορους τρόπους και έρχεται το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν ήταν το επιθυμητό για εμάς".

Για την προσωπική του απόδοση είπε: "Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα για την ομάδα. Αυτό έκανα και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτό θα κάνω σε κάθε παιχνίδι του Πανιωνίου".

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αντωνάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια