Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε ο Μάντζιος στον Ιστορικό!

Την πρώτη του προπόνηση στον Πανιώνιο πραγματοποίησε την Τρίτη (4/12) ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος αποτελεί τον... δ...

Την πρώτη του προπόνηση στον Πανιώνιο πραγματοποίησε την Τρίτη (4/12) ο Άκης Μάντζιος.

Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος αποτελεί τον... διάδοχο του Ζοσέ Ανιγκό στην τεχνική ηγεσία του Ιστορικού, παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον Νίκο Ζαμάνη, με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος να τους ζητάει να αφήσουν πίσω τους την κακή εικόνα με την ΑΕΛ και να βοηθήσουν κι αυτοί όσο μπορούν τον 49χρονο τεχνικό να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Από την πλευρά του ο Μάντζιος δεν ήθελε να πει πολλά, ξεκαθαρίζοντας όμως από την αρχή στους ποδοσφαιριστές πως όλους τους υπολογίζει το ίδιο και όποιος αποδίδει καλά και δείχνει διάθεση στις προπονήσεις θα παίρνει την ευκαιρία του.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί κανονικά στην διάθεση της του Έλληνα coach για το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στις υπηρεσίες και του Παναγιώτη Κόρμπου αναμένεται αν υπολογίζει κανονικά ο Άκης Μάντζιος, καθώς ο αρχηγός του Πανιωνίου έχει ανεβάσει ρυθμούς και δείχνει έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Τέλος, ο Καμαρά ταλαιπωρείται από θλάση, ενώ εκτός παραμένει και ο τραυματίας Μανθάτης. Επίσης, για το ματς της Δευτέρας με την ομάδα της Λιβαδειάς δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τσιλούλης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια