Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισά: «Ο Πανιώνιος πρέπει να επιλύσει το θέμα με τον Κεϊτά»

Την δική του θέση για το θέμα που έχει προκύψει με την απουσία του Αμπντουλάγε Κεϊτά από τις προπονήσεις του Πανιωνίου εξέφρασε ο Πιέρ Ισ...

Την δική του θέση για το θέμα που έχει προκύψει με την απουσία του Αμπντουλάγε Κεϊτά από τις προπονήσεις του Πανιωνίου εξέφρασε ο Πιέρ Ισά.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή υποστηρίζει πως η διοίκηση του Πανιωνίου είναι ενήμερη και πρέπει εκείνη να λύσει το θέμα που έχει προκύψει.

Παράλληλα, διαβάστε τι απαντάει σε όσους σχετίζουν το θέμα του Κεϊτά με την απόλυση του Ανιγκό (σ.σ. αμφότεροι πελάτες του Ισά).

Να σημειωθεί πως από τους κυανέρυθρους τονίζουν πως ο 24χρονος άσος λείπει αδικαιολογήτως από τις προπονήσεις της ομάδας.

Η θέση τού Πιέρ Ισά για το θέμα μέσω της ιστοσελίδας "gazzetta.gr":

«Σχετικά με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ήμερες για τον παίκτη του Πανιωνίου Αμπντουλάγε Κεϊτά τον οποίον και εκπροσωπώ ως ατζέντης καθώς και για την σχέση μου με την ομάδα του Πανιωνίου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Η διοίκηση του Πανιωνίου ξέρει ακριβώς τί συμβαίνει με τον παίκτη και που αυτός βρίσκεται.

Τόσο ο Κεϊτά όσο κι ο δικηγόρος έχουν ενημερώσει τη διοίκηση της ομάδας για το σχετικό θέμα που πρέπει να επιλύσουν άμεσα.

Σ' ότι αφορά εμένα, η πορεία της καριέρας μου ως ατζέντης παικτών και προπονητών τα τελευταία χρόνια "μιλάει" από μόνη της και για τον επαγγελματισμό και για το ήθος μου.

Η απόφαση της διοίκησης του Πανιωνίου να παύσει τον κ. Ανιγκό από τα καθήκοντά του δεν έχει καμία σχέση με κανέναν παίκτη που εκπροσωπώ στην ομάδα. Όποιος προσπαθεί να κάνει μια τέτοια σύνδεση έχει πραγματικά χάσει το μυαλό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια