Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλαλίδης: «Δεν θα υπήρχε Πανιώνιος...»

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Παντελής Τσιλαλίδης , απέστειλε προσωπική δήλωση στα panionianea.gr , κάνοντας αναφορά σ...

Ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Παντελής Τσιλαλίδης, απέστειλε προσωπική δήλωση στα panionianea.gr, κάνοντας αναφορά στην διοίκηση του Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Θα ήθελα να απευθύνω μια έκκληση, έστω και από την απλή, άλλα σημαντική θέση του φιλάθλου του Πανιωνίου, διότι πλέον εδώ και δύο μήνες δεν κατέχω τη θέση του αντιπρόεδρου τις αγαπημένης μου ομάδος, λόγω των θεμάτων υγείας μου. Η πραγματικότητα είναι μία, εάν εκείνη την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έμπαινε μπροστά ο Νίκος Ζαμάνης, ο Χρήστος Δάρας και όλοι υπόλοιποι ανιδιοτελείς Πανιώνιοι -με κεφάλαια γράμματα-  μη υπολογίζοντας το κόστος αλλα την αγάπη τους για τον σύλλογο, η ομάδα μας δεν θα υπήρχε στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ήταν ενας λόγος που γύρισα και εγώ στο κάλεσμα της διοίκησης.

Πρέπει όλοι μας να αφήσουμε την εσωστρέφεια και έστω με την παρουσία μας στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα σε αυτί την κομβική χρονιά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι την ομάδα την λειτουργούν γέννημα θρέμμα Πανιώνιοι και όχι δήθεν Πανιώνιοι.

Μετά τιμής τέως ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΛΑΛΙΔΗΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια