Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η συγνώμη του Κόρμπου και η θέση των Πανθήρων

Οι Πάνθηρες έκαναν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στα Γιάννενα, ώστε να δουν από κοντά τον Ιστορικό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Το τελικό αποτέλ...

Οι Πάνθηρες έκαναν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στα Γιάννενα, ώστε να δουν από κοντά τον Ιστορικό στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Το τελικό αποτέλεσμα, όπως είναι φυσικό, έφερε στεναχώρια στους οπαδούς του Πανιωνίου, οι οποίοι στο τέλος του αγώνα, όταν πήγαν προς το μέρος τους οι παίκτες του συλλόγου, ουσιαστικά τους ζήτησαν εξηγήσεις για την ήττα.

Τον λόγο πήρε ο αρχηγός Παναγιώτης Κόρμπος, ο οποίος είναι ένας από τους παίκτες που σέβονται πολύ οι οπαδοί του Πανιωνίου:

«Σας ζητάμε συγνώμη για την ήττα. Απλά θέλουμε να ξέρετε πως προσπαθήσαμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη. Ειδικά μετά το 1-1 όταν και το πιστέψαμε περισσότερο και τους πιέζαμε. Είμαστε στεναχωρημένοι γιατί δεν σας προσφέραμε χαρά σε μια δύσκολη βραδιά με κρύο και πολλή βροχή.

Σεβόμαστε και κατανοούμε τα χιλιόμετρα και την ταλαιπωρία σας στην βροχή, όπως και την υποστήριξή σας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και γι’ αυτό νιώθουμε ακόμα πιο στεναχωρημένοι για την ήττα» ήταν κάποια από τα λόγια του αρχηγού. του Πανιωνίου για να πάρουν τον λόγο στη συνέχεια οι φίλαθλοι της ομάδας.

Από την μεριά τους οι Πάνθηρες έγραψαν σχετικά στην επίσημη σελίδα τους στο facebook:

"850 χιλιόμετρα σε μια μέρα. Καταρρακτώδης βροχή καθόλη την διάρκεια του αγώνα, πάνω στα κεφάλια μας. Συνθήκες γηπέδων τριτοκοσμικές.

Αυτά δεν μας νοιάζουν τόσο. Μας νοιάζει όμως και μάλιστα πάρα πολύ, η αδιαφορία της ομάδας.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές ήρθαν στο πέταλο που καθόμασταν και σε μια έντονη συζήτηση, τους είπαμε αυτό ακριβώς το πράγμα.

Πως δηλαδή, είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε μόνο κατά την περίπτωση που “ματώνουν” την φανέλα.

Αλλιώς, όπως με τον Λεβαδειακό αποχωρήσαμε μαζικά από την Θύρα 3 έτσι και στην συνέχεια, θα αντιδράμε ολοένα και περισσότερο σε εικόνες ποδοσφαιριστών με αδιαφορία, που δεν τρέχουν, που δεν βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά, που δεν δίνουν το 100%.

Ούτε μας νοιάζει, ούτε είναι η δουλειά μας να δούμε τι φταίει. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες. Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια ομάδα που δίνει και την ψυχή της. Ψάχτε τι χρειάζεται και κάντε το!

Προς τιμήν της, η ομάδα, μας ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση και μέσω του αρχηγού, Παναγιώτη Κόρμπου, πήραμε την υπόσχεση πως ο Πανιώνιος δεν θα εμφανίσει ξανά την εικόνα των τριών τελευταίων αγώνων.

Αναμένουμε να το δούμε και στην πράξη ..

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους μάγκες του αντρικού βόλεϊ για την μεγάλη νίκη.

Υ.Γ. 2 Κάθε φορά που παίζει το Χάντμπολ του Πανιωνίου εντός έδρας αγώνα στην ... Σαλαμίνα, ο εκνευρισμός μας μεγαλώνει. Κάνας άλλος εκεί στον Πανιώνιο να νιώθει όπως εμείς; Ακούει κανείς; Υπάρχει κανείς;

Υ.Γ. 3 Για όλους αυτούς τους “Πανιώνιους” που αθωώνουν την Κ.Α.Ε και την αστυνομία και ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών στους Πάνθηρες, η λέξη ξεφτίλα δεν μπορεί να νοηματοδοτήσει την ύπαρξή σας. Θλιβερά ανθρωπάκια, έχετε χάσει κάθε επαφή με την λέξη τσίπα.

Panthers Club 1983".

Δεν υπάρχουν σχόλια