Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αχ αυτή η αστοχία...

Μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι στον Πανιώνιο από την ισοπαλία (1-1) της Κυριακής (10/12) με τον Λεβαδειακό. Μπορεί το γκολ της ισοφάριση...

Μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι στον Πανιώνιο από την ισοπαλία (1-1) της Κυριακής (10/12) με τον Λεβαδειακό.

Μπορεί το γκολ της ισοφάρισης να ήρθε στις καθυστερήσεις (95'), ωστόσο άπαντες στη Νέα Σμύρνη θεωρούν πως ο βαθμός που πήρε η ομάδα είναι το ελάχιστο που δικαιούταν.

Ο λόγος; Μα φυσικά η ισοπεδωτική εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ιστορικός, έχοντας 20 τελικές προσπάθειες, έναντι 5 των Βοιωτών.

Οι «κυανέρυθροι» σπατάλησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες, με τον Σπιριντόνοβιτς να είναι ο μοιραίος, καθώς τρεις φορές δεν μπόρεσε να σκοράρει από θέση τετ α τετ, ενώ ο Μασούρας σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια του Μπάγιτς.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε ο Άλμπεργκ, ο οποίος πήρε... ψήφο εμπιστοσύνης από τον Άκη Μάτζιο και απέδειξε πως μπορεί να προσφέρει βοήθειες στον Πανιώνιο.

Θυμίζουμε ότι ο Ολλανδός επί Ανιγκό έβλεπε μονίμως τους αγώνες της ομάδας του από την... εξέδρα.

Ένας ακόμη παίκτης που δεν αγωνιζόταν καθόλου με τον Γάλλο τεχνικό ήταν ο Σαραμαντάς, όπου και αυτός με την σειρά του πήρε την ευκαιρία από τον Έλληνα τεχνικό και είχε πολύ καλή απόδοση.

Τέλος, την Τρίτη (11/12) όσοι παίκτες του Πανιωνίου αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια