Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Λόγια που πονάνε και απογοητεύουν, μετράμε τις πληγές μας και συνεχίζουμε»

Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή (7/9) ο Νίκος Ζαμάνης. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιστορικού ουσιαστικά αναφέρεται σε...

Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή (7/9) ο Νίκος Ζαμάνης.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ιστορικού ουσιαστικά αναφέρεται σε όσους το τελευταίο διάστημα έχουν επικρίνει την διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα είχε χρέη πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα χαρακτηριστικά αναφέρει για την ΠΑΕ πως  "... έχουμε παλέψει με δαίμονες και έχουμε πολεμήσει με χίμαιρες", ενώ στο τέλος αναφέρει πως: "«Παλιοί» και «νέοι» επενδυτές, καλό θα ήταν να αφήσουν τις «Πληρωμένες καταχωρήσεις» και και να έρθουν να ξεχρεωσουν τον συλλογο".



"Οι ραγδαίες εξελίξεις που είχαμε στην ομάδα μας την τελευταία εβδομάδα και η καταιγίδα μετά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε κάποιους λίγους να βγουν σαν τα σαλιγκάρια και να πουν πολλά. Δείχνοντας αν μη τι άλλο, κόμπλεξ, μίσος κακία και μένος. Λόγια που πονάνε, θλίβουν αλλά κυρίως απογοητεύουν.

Από το 2014 που ως οπαδός συμπαρέσυρα τον Χρήστο Δάρα και κάποιους άλλους για να σώσουμε το σύλλογο, έχουμε παλέψει με δαίμονες και έχουμε πολεμήσει με χίμαιρες.

Η ομάδα είχε χρέη άνω των 10 εκατομμυρίων. Δεν υπήρχε κανείς και η προοπτική της Γ’ Εθνικής ήταν εμφανής.

Δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι βλέποντας τα «έργα» και τις «ημέρες» του Τσάβαλου, του Γκλεζάκου και των άλλων παλαιότερων.

Και αναλάβαμε τι; Χρέη, αγωνίες, φόβους, μια λίστα με 170 και πλέον ανεξόφλητους παίκτες (όλων των προηγούμενων διοικήσεων) και γενικώς μια ΠΑΕ χωρίς αρχή, μέση και τέλος.

Πέντε χρόνια έχουμε βάλει στην άκρη τις οικογένειές μας, την προσωπική και την κοινωνική μας ζωή και έχουμε αφοσιωθεί στην ιδέα που λέγεται «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ».

Γιατί μπορεί να μιλάμε για ΠΑΕ, αλλά ποτέ, ούτε εγώ, ούτε ο Χρήστος Δάρας, έχουμε αντιμετωπίσει την ομάδα μας ως επιχείρηση και δεν αποσκοπούμε σε κέρδη.

Πουλάμε αναγκαστικά παίκτες για επιβίωση. Από τις τελευταίες πωλήσεις, τα 3,5 εκατομμύρια έχουν πάει στην εφορία και σε οφειλές προς παίκτες και προπονητές (που δεν επιλέξαμε εμείς, αλλά εμείς είμαστε αναγκασμένοι να τους πληρώσουμε) και όχι στις τσέπες μας, όπως έκαναν οι προκάτοχοί μας.

Περάσαμε πολλά και ενδεχομένως να περάσουμε περισσότερα.

Εχω αποδείξει όμως, ότι σε κρίσιμες φάσεις του συλλόγου δεν φοβάμαι να συγκρουστώ, ούτε να πάρω αποφάσεις. Μπροστά στο καλό και την ενότητα της ομάδας δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν.

Αν υπάρχουν κακώς κείμενα θα διορθωθούν. Η ομάδα είχε και έχει υψηλούς στόχους.

Λέω λίγα και κάνω πολλά. Εμείς δεν είμαστε ούτε εφοπλιστές, ούτε παράγοντες με βαθιές τσέπες, αλλά ότι κάνουμε μένει στο σύλλογο. Όποιος θέλει να αναλάβει, έχει βαθιά τσέπη και τις γνώσεις για να τον πάει ψηλότερα, εγώ είμαι εδώ. Τα γραφεία μας είναι ανοικτά καθημερινά και όποιος θέλει ενημέρωση μπορεί να έρθει να με βρει και να κεράσω καφέ.

Κανένας δεν είναι μόνιμος παράγοντας. Όλοι αφήνουμε την ιστορία μας και η ιστορία των τελευταίων χρόνων λέει πολλά.

Αν καμιά φορά γκρινιάζω για τα εισιτήρια και την προσέλευση, είναι γιατί θεωρώ την παρουσία σας ως κινητήρια δύναμη.

Ακόμα και μεγάλα κλαμπ με οικονομική επιφάνεια περνούν κρίσεις, αλλά και παίρνουν δύναμη από τον κόσμο τους.

Πόσο μάλλον εμείς, που τα τελευταία χρόνια δεν ξέρουμε εάν θα ζήσουμε το επόμενο 24ωρο.

Κριτική να κάνετε. Είναι αποδεκτή. Αυτό που δεν είναι αποδεκτό όμως, είναι τα σκληρά λόγια που δεν ακούστηκαν ποτέ γι αυτούς που έφεραν το σύλλογο σε αυτή την κατάσταση.

Το ξαναλέω. Δεν είμαστε υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση. Εμείς διαχειριζόμαστε την ΠΑΕ για να την καθαρίσουμε από την σαπίλα των προηγούμενων και να την κάνουμε ξανά υγιή και περήφανη. Και τα ακούμε κι όλας γιατί δεν επιτρέψαμε να πέσει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική; Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς που έγραψαν όσα έγραψαν

Εμείς για μια ακόμα φορά μετράμε τις πληγές μας και συνεχίζουμε.

Υ.Γ. «Παλιοί» και «νέοι» επενδυτές, καλό θα ήταν να αφήσουν τις «ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ» και τα… agent greek και να έρθουν να ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. Μάχο, Μπουβάλ και πολλούς άλλους που φτάνουν τους 170, πληρώσαμε, αλλά δεν τους είχαμε αγοράσει εμείς. Αλλά αυτοί που ήθελαν να ρίξουν τον ΣΥΛΛΟΓΟ στην Γ’ Εθνική με μοναδικό γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον και για να ξεχρεώσουν από τα προσωπικά τους χρέη, ΜΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Υ.Γ. 1 Η επιλογή του Απόστολου Μάντζιου για τη θέση του προπονητή, ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ."

Δεν υπάρχουν σχόλια