Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα εισιτήρια με Κολοσσό

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το κρίσιμο εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (8/12) με ...

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το κρίσιμο εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (8/12) με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Κολοσσός Η Ηοtels για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος BETSHΟP Basket League, το Σάββατο (8/12, 15.30), θα αρχίσει την Τετάρτη (5/11) στα γραφεία της ΚΑΕ (Εθνικής Στέγης 14) και στο χρονικό διάστημα 12.00-19.00, ενώ θα συνεχιστεί την Πέμπτη (6/11), την Παρασκευή (7/11) ενώ το Σάββατο (8/11) η διάθεση θα διαρκέσει από τις 10.00 μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (άνω διάζωμα και πέταλα) και 15 ευρώ (κεντρική κερκίδα).

Όσοι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχουν προμηθευτεί, ήδη, διπλό εισιτήριο για τους αγώνες ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Ρεθύμνου και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Κολοσσού, θα μπορούν να εισέλθουν στο Δημοτικό γυμναστήριο, με την επίδειξη του εισιτηρίου για τον δεύτερο αγώνα.

Το επόμενο διπλό εισιτήριο θα αφορά τους αγώνες ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΠΑΟΚ (10η αγωνιστική) και ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Προμηθέα (12η αγωνιστική)".

Δεν υπάρχουν σχόλια