Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζαμάνης: «Όποιος θέλει τον Σπιριντόνοβιτς θα πρέπει να πληρώσει τον Πανιώνιο»

Για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς μίλησε ο Νίκος Ζαμάνης. Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, μιλώντας στην ιστοσελίδα "...

Για τον Σρνταν Σπιριντόνοβιτς μίλησε ο Νίκος Ζαμάνης.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, μιλώντας στην ιστοσελίδα "sdna", τόνισε πως όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Αυστριακό εξτρέμ θα πρέπει να ενημερώσει επισήμως και φυσικά να πληρώσει τον Ιστορικό.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο παίκτης είναι πληρωμένος μέχρι και το τέλος του Οκτωβρίου από την διοίκηση, συμπληρώνοντας ότι υπολογίζεται κανονικά από την ομάδα:

«Όποιος ενδιαφέρεται για τον Σπιριντόνοβιτς, μπορεί να μας στείλει ένα email και να μας ενημερώσει επισήμως. Όποια ομάδα θέλει να πάρει τον Σπιριντόνοβιτς, θα πρέπει να πληρώσει τον Πανιώνιο.

Δεν θα περάσουν τα τερτίπια που δημιουργούν και χρησιμοποιούν ορισμένοι. Ο παίκτης είναι πληρωμένος από τον Πανιώνιο μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου» τόνισε ο Νίκος Ζαμάνης, επιβεβαιώνοντας στη συνέχεια πως προ ημερών υπήρξε μια συνάντηση με τον Αυστριακό και τον εκπρόσωπό του, όπου του προτάθηκε να αποχωρήσει o «Σπίρι» από τον σύλλογο με…χαμηλό αντίτιμο.

«Είναι αλήθεια πως μου πρότειναν έναντι ενός συμβολικού ποσού να αποχωρήσει ο παίκτης, κάτι που απέρριψα από την πρώτη στιγμή.

Ο Σπιριντόνοβιτς ανήκει στον Πανιώνιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και υπολογίζεται κανονικά. Όποιος θέλει να τον αγοράσει, εδώ είμαστε να έρθει να μας πληρώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια