Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συμπλήρωσε κάρτες ο Κούρντι, εκτός με Λεβαδειακό ο Τσιλούλης

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες (τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) ο Πανιώνιος προσγειώθηκε απότομα το Σάββατο (2/12) με την ...

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες (τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο) ο Πανιώνιος προσγειώθηκε απότομα το Σάββατο (2/12) με την βαριά ήττα που γνώρισε στη Λάρισα (4-2).

Στις τάξεις των «κυανέρυθρων», όπως είναι λογικό, επικρατεί απογοήτευση μία μέρα μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ, όχι τόσο για την ήττα, αλλά για την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπορεί ο Ιστορικός να αγωνίστηκε για περίπου 55 λεπτά με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τσιλούλη, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την αγωνιστική καθίζηση της ομάδας.

Στο ματς της Λάρισας ο Πανιώνιος εμφάνισε τεράστια κενά στην αμυντική του γραμμή, με αποτέλεσμα οι επιθετικοί της ΑΕΛ να κάνουν... πάρτι όποτε έβρισκαν χώρους.

Επίσης, αν ο Κότνικ δεν ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετικός, το αποτέλεσμα θα έπαιρνε και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Αμίρης Κούρντι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και έτσι θα αναγκαστεί να λείψει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των «κυανέρυθρων», ενώ ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ για το ερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό ο Τσιλούλης, που είδε κόκκινη κάρτα στο «AEL FC Arena».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια