Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρντι: «Είμαστε στεναχωρημένοι...»

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό μίλησε ο Αμίρης Κούρντι. Ο δεξιός μπακ του Ιστορικού στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα του ...

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό μίλησε ο Αμίρης Κούρντι.

Ο δεξιός μπακ του Ιστορικού στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα του Πανιωνίου να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε, έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης και σχολίασε την έλευση του Άκη Μάντζιου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την καλή του εμφάνιση: "Εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου. Αν είμαι ο καλύτερος ή ο χειρότερος δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να νικάει η ομάδα, κάτι που δεν έγινε σήμερα και είμαστε στεναχωρημένοι".

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν κάνεις γκολ τις ευκαιρίες δεν νικάς και το παιχνίδι. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Δεν θα πω ότι δεν μας ήθελε η μπάλα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική φάση και έτσι δεν πήραμε τη νίκη".

Για την έλευση του Άκη Μάντζιου: "Ο νέος προπονητής θα προσπαθήσει να μας αλλάξει την ψυχολογία, να βελτιώσει κάποια πράγματα στο αμυντικό μας παιχνίδι. Δεν μπορώ να είμαι τόσο αντικειμενικός, γιατί αυτός ο προπονητής με έχει εμπιστευτεί, με έχει αναδείξει και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια