Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάντζιος: «Καλή παρουσία με νέα παιδιά»

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τις λεγόμενες "ρεζέρβες" στο νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο και ο Άκης Μάντζιος έδωσε συγχ...

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τις λεγόμενες "ρεζέρβες" στο νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρόδοτο και ο Άκης Μάντζιος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εικόνα που είχαν και τη νίκη που πέτυχαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού στην συνέντευξη Τύπου:

"Δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου για την εικόνα που έδειξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και για τη νίκη τους. Στο σημερινό ματς θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν παίξει καθόλου δυστυχώς μέχρι τώρα. Θέλαμε να έχουμε μια εικόνα από αυτά τα παιδιά για να μπορέσουν να ενσωματωθούν στην ομάδα. Νομίζω αυτό φάνηκε κατά την διάρκεια του αγώνα όπου σε κάποια διαστήματα δεν είχαμε ρυθμό και αυτό επηρεάζει και τα αβίαστα λάθη που κάναμε. Γενικά όμως είχαμε μια καλή παρουσία με νέα παιδιά στην ενδεκάδα, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο που δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα πλέον στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα".

Για το πόσο βοηθάνε αυτά τα ματς Κυπέλλου να δίνεται χρόνος συμμετοχής σε νέους παίκτες: "Σίγουρα βοηθάνε με την έννοια ότι και αυτοί που δεν παίζουν πολύ είναι σημαντικό να είναι έτοιμοι όταν θα τους χρειαστούμε. Προσπαθούμε να παίξουν όλοι πι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να έχω μια εικόνα από κάποια παιδιά που δεν έχω βγάλει ακόμη ξεκάθαρα συμπεράσματα."

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια