Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λύγισε από τον ΠΑΟΚ και την... διαιτησία!

Ο Πανιώνιος πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην... διαιτησία στο κλειστό της Αρτάκης, όμως γνώρισε την ήττα με 69-73. Οι παίκ...

Ο Πανιώνιος πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στον ΠΑΟΚ και στην... διαιτησία στο κλειστό της Αρτάκης, όμως γνώρισε την ήττα με 69-73.

Οι παίκτες του Πανιωνίου έδωσαν την μάχη τους κόντρα στον "γεμάτο" αντίπαλο τους, αλλά και στην Τσαρούχα με την "παρέα" της, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Με αυτή την ήττα πλέον ο Ιστορικός έχει τρεις νίκες και επτά ήττες και σίγουρα θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της παράμονης.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του ματς ο κόσμος του συλλόγου που βρέθηκε δυναμικά στο κλειστό της Αρτάκης χειροκρότησε θερμά τους παίκτες της ομάδας.

Το παιχνίδι
Στην πρώτη περίοδο ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο πιο εύστοχος και είχε πιο σωστές επιλογές στην επίθεση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με λίγους πόντους. Το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου ήταν 17-13 για τους φιλοξενούμενους.

Να σημειωθεί ότι σχεδόν στα μισά του δεκαλέπτου ο Παπαντωνίου στάθηκε άτυχος, καθώς του γύρισε το πόδι, με αποτέλεσμα να φύγει κουτσαίνοντας κατευθείαν για τα αποδυτήρια.

Η εικόνα στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν άλλαξε ιδιαίτερα, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τον Πανιώνιο να είναι καλύτερος στο ξεκίνημα και ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια.

Μία φάση που άλλαξε κατά κάποιον τρόπο τις ισορροπίες έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα της περιόδου, όταν σε μία φάση όπου έγινε αμυντικό φάουλ στον Μπέρι, οι διαιτητές έδωσαν ανάποδα το φάουλ και χρέωσαν με τέταρτο φάουλ τον Αμερικανό του Πανιωνίου. Μάλιστα, χρέωσαν και με τεχνική ποινή των πάγκο των κυανέρυθρων για διαμαρτυρία.

Τελικά, το σκορ του ημιχρόνου ήταν 35-40 για τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους και τους φιλάθλους του Ιστορικού να εκφράζουν με αποδοκιμασίες τα έντονα παράπονα τους για τα πολλά λάθη της διαιτησίας.

Η τρίτη περίοδος βρήκε τους φιλοξενούμενους να κρατούν το υπέρ τους προβάδισμα, το οποίο το ανέβασαν μέχρι και στο +8. Η ομάδα του Οικονόμου από την πλευρά της, με τον Μπέρι στο παρκέ παρά τα 4 φάουλ, προσπαθούσε συνεχώς να μειώσει το σκορ, τα κατάφερνε ρίχνοντας την διαφορά στο -4, όμως ο ΠΑΟΚ έβρισκε απαντήσεις. Το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου ήταν 48-54.

Στην τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος έδωσε την μάχη του, κόντρα στο σαφώς πιο γεμάτο ρόστερ του ΠΑΟΚ, που είχε πολλές επιλογές από τον πάγκο, ώστε να κυνηγήσει το ματς. Βέβαια, ο παράγοντας διαιτησία με την.. Τσαρούχα να δίνει ρεσιτάλ σφυριγμάτων κατά των κυανέρυθρων, έπαιξε τον ρόλο της.

Η αντεπίθεση του Πανιωνίου στα τελευταία λεπτά ήταν συγκινητική, πάλεψε, μείωσε στο -2, όμως το καθοριστικό τρίποντο του κορυφαίου παίκτη του αγώνα Μπέρι ήταν κακό και με δύο εύστοχες βολές στοτέλος ο Χάτσερ έγραψε το τελικό 69-73.

Δεκάλεπτα: 13-17, 35-40, 48-54, 69-73


Δεν υπάρχουν σχόλια