Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια, βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο»

Ο προπονητής του Ιστορικού, Νίκος Οικονόμου, μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ αναφέ...

Ο προπονητής του Ιστορικού, Νίκος Οικονόμου, μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νώντα Παπαντωνίου, σημειώνοντας πως πρόκειται για βαρύ διάστρεμμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι έχουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Μας μένει πάλι μια γεύση περίεργη, όπως και μετά την ήττα από το Περιστέρι.

Αυτό που μένει για μένα είναι το θετικό. Ό,τι είναι να βελτιώσουμε θα το βελτιώσουμε. Δε χρειάζεται να μείνουμε σε μια φάση, ένα σουτ που μπήκε ή δε μπήκε. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι δεχτήκαμε δύο τρίποντα από τον Γκος, το ένα τελείως μόνος του, στο άλλο μπερδευτήκαμε... Αυτά με ενοχλούν εμένα και πρέπει να βελτιώσουμε τη συγκέντρωση μας.

Καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια, θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, είμαι αρκετά αισιόδοξος. Τα παιδιά δείχνουν απίστευτο ζήλο στην προπόνηση, δουλεύουμε καλά, είχαμε κάποια προβλήματα με τους τραυματισμούς.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έρθουν οι νίκες που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία.

Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς. Κάνουν καταπληκτική δουλειά, σέβομαι απεριόριστα τον προπονητή του ΠΑΟΚ, που τον ξέρω πολλά χρόνια».

Για τον τραυματισμό του Παπαντωνίου: «Είναι αρκετά βαρύ το διάστρεμμα. Δε μπορούσε να παίξει, το δοκίμασε στο ημίχρονο και δε μπορούσε να βοηθήσει. Αυτά συμβαίνουν στον αγώνα, ευχόμαστε περαστικά και να είναι κάτι που δε θα κρατήσει πολλές μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια