Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξανά στις προπονήσεις οι κυανέρυθροι

Στις προπονήσεις επανήλθαν την Παρασκευή (28/12) οι παίκτες του Πανιωνίου, μετά την άδεια που τους είχε δώσει ο Άκης Μάντζιος για τις μέρ...

Στις προπονήσεις επανήλθαν την Παρασκευή (28/12) οι παίκτες του Πανιωνίου, μετά την άδεια που τους είχε δώσει ο Άκης Μάντζιος για τις μέρες των Χριστουγέννων.

Οι «κυανέρυθροι» γυμνάστηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με τον τεχνικό της ομάδας να δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του κυρίως στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας.

Πάντως, στην προπόνηση δεν έδωσαν το παρών οι Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Μπανανά, Αλμπεργκ και Μαλέρμπ, με τος ανθρώπους του Πανιωνίου να τονίζουν πως οι εν λόγω παίκτες απουσίαζαν επειδή είχαν βγάλει εισιτήρια με βάση την άδεια που σκόπευε να τους δώσει Ανιγκό (θα έδινε περισσότερες μέρες ο Γάλλος).

Τέλος, να σημειωθεί πως στην προπόνηση συμμετείχε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και πήρε άδεια να γυμναστεί με τους «κυανέρυθρους» για να παραμείνει σε καλή κατάσταση.

Άλλωστε, οι σχέσεις του Έλληνα διεθνή με την ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι εξαιρετικές. Χαρακτηριστικό είναι πως όποτε βρίσκεται στη χώρα μας και παίζει εντός έδρας ο Πανιώνιος ο 32χρονος άσος δίνει το παρών στις εξέδρες του σταδίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια