Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπέρι: «Τρεις παίκτες μου έκαναν φάουλ - Και σε πόλεμο μαζί με τους συμπαίκτες μου!»

Ο αγώνας στο Περιστέρι άφησε «γλυκόπικρη γεύση» στον Πανιώνιο, όπως ανέφερε και ο Νίκος Οικονόμου. Οι «κυανέρυθροι» είχαν την ευκαιρία ...

Ο αγώνας στο Περιστέρι άφησε «γλυκόπικρη γεύση» στον Πανιώνιο, όπως ανέφερε και ο Νίκος Οικονόμου.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο «διπλό» κόντρα σε έναν αντίπαλο, ο οποίος μέχρι και πριν από μια αγωνιστική ήταν αήττητος στην κατηγορία.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρέθηκε μια «ανάσα» από τη νίκη, αλλά κάποιες αποφάσεις των διαιτητών στο τέλος «σήκωσαν» συζήτηση.

Με το σκορ στο 71-71 και με 38.5'' να απομένουν για το φινάλε, ο Ντιμίτρικ Όστιν χρεώθηκε με φάουλ στον Μπεν Μπέντιλ, με τον παίκτη του Περιστερίου να ευστοχεί σε 1/2 βολές.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση του Πανιωνίου, ο Ντέβιον Μπέρι και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονταν για φάουλ που έγινε τρεις φορές πάνω στον παίκτη, αλλά δεν δόθηκε κανένα. Στην συνέχεια ο Νώντας Παπαντωνίου έκανε φάουλ στον Μπέντιλ, ο οποίος επισφράγισε το τελικό 74-71, με τον Ι Τζέι Σίνγκλερ να αστοχεί σε τρίποντο και να χάνει την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση.

O Ντέβιον Μπέρι, ο οποίος ήταν αναστατωμένος από τα όσα έγιναν στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς, μίλησε στην ιστοσελίδα gazzetta.gr: «Ένιωσα ότι δεν πήραμε κάποια σφυρίγματα, που ίσως έπαιζαν ρόλο και θα μπορούσαν να μας δώσουν τη νίκη, όταν πηγαίναμε στη ρακέτα. Κανείς δεν έβλεπε ότι μας έκαναν φάουλ ή οτιδήποτε άλλο. Είναι εκνευριστικό».

Για την επίμαχη φάση με πρωταγωνιστή τον ίδιο, σχολίασε: «Μου έκαναν φάουλ τρεις διαφορετικοί παίκτες! Δίνουν το φάουλ στον Όστιν, που θα μπορούσε να είναι κι επιθετικό. Μετά βγήκα στην επίθεση και τρεις παίκτες μου έκαναν φάουλ κι έκαναν ότι δεν είδαν τίποτα! Δεν έδωσαν τίποτα. Είναι εκνευριστικό. Ο καθένας στη θέση μου θα ήταν αναστατωμένος. Όποιος ήταν στο γήπεδο ξέρει ότι μου έκαναν φάουλ. Δεν ξέρω ειλικρινά τι σκέφτονταν. Αυτό που ξέρω είναι πως δεν πήραν τη σωστή απόφαση. Αν γίνεται φάουλ σε έναν παίκτη, πρέπει να το δίνεις».

Παρόλα αυτά, ο πρώτος σκόρερ της Basket League δεν ένιωσε ότι του «έκλεψαν» τη νίκη, αλλά ότι δεν του έδωσαν την ευκαιρία να τη διεκδικήσει στα ίσια. «Δεν θέλω να ρίξω όλη την ευθύνη στους διαιτητές. Είχαμε την ευκαιρία μας να νικήσουμε, να πάμε το παιχνίδι στην παράταση, μέσα από όλη αυτή την κατάσταση. Το φάουλ πάντως έπαιξε μεγάλο ρόλο, γιατί ήταν στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, ανεξάρτητα από το τι έγινε με τους διαιτητές, είναι καλή ομάδα και νίκησαν».

Όσο για το ότι ο Πανιώνιος έχει υποστεί αρκετές αλλαγές, τόσο στο ρόστερ, όσο και στην τεχνική ηγεσία, και αρκετός κόσμος δεν θα περίμενε να έχει τόσο ανταγωνιστικό πρόσωπο, ο 27χρονος γκαρντ υποστήριξε: «Δεν παίζουμε μπάσκετ για τι σκέφτεται ο κόσμος ή τα media, αλλά για εμάς, για ανθρώπους που πιστεύουν σε εμάς, που είναι στην ομάδα, γύρω από αυτή, τους οπαδούς μας. Είμαστε το αουτσάιντερ σχεδόν σε κάθε ματς, οπότε πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Ας πάρουμε τον αγώνα με το Περιστέρι σαν μάθημα. Πήρα και τεχνική στο ματς, δεν ξέρω πως έγινε αυτό, αλλά πήρα! Ας δούμε αυτή την ήττα σαν μάθημα και να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς στην έδρα μας».

Σχετικά με το βραβείο του MVP που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική και για το ότι είναι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, ανέφερε: «Δεν νοιάζομαι πολύ για τα στατιστικά, για το βραβείο του MVP ή για το αν θα είμαι πρώτος σε μια κατηγορία. Νοιάζομαι για το μισθό μου και τους συμπαίκτες μου και πως θα είμαι καλός συμπαίκτης για αυτούς. Θα πήγαινα ακόμα και σε... πόλεμο μαζί τους, μαζί με τους προπονητές, τους οπαδούς κι ό,τι θέλει ας γίνει. Δεν είμαι εγωιστής. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια