Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τη μια Άγιος Βασίλης, την άλλη του Αϊ Γιαννιού;;;

Γράφει ο Λουζιτανός... Όπως είχαμε επισημάνει την προηγούμενη αγωνιστική με τη Λαμία, ο Άγιος Βασίλης είχε φέρει από νωρίς τα δώρα τ...


Γράφει ο Λουζιτανός...

Όπως είχαμε επισημάνει την προηγούμενη αγωνιστική με τη Λαμία, ο Άγιος Βασίλης είχε φέρει από νωρίς τα δώρα του στον Πανιώνιο, που κατάφερε να κερδίσει, παρά τις χαμένες ευκαιρίες της Λαμίας. Φαίνεται πως η ελληνική παράδοση έχει μπει για τα καλά στο αίμα των παικτών του Ιστορικού, ειδικά των ξένων, που νόμισαν πως αφού ήρθαν νωρίς τα Χριστούγεννα, θα έρθει νωρίτερα και… η μέρα του Αι-Γιαννιού. Όμως ο σοφός λαός λέει ότι δεν είναι κάθε μέρα του Αϊ-Γιαννιού και έτσι αυτή την φορά, παρά την μοναχική και ηρωική φιγούρα του Κότνικ, τα 4 γκολ ήταν λίγα για τη Λάρισα. 

Η ανυπαρξία των Κόσιτς, Μπανανά και Ντομίνγκεζ, αλλά και η αδιάφορη παρουσία των Πιρίζ και Κεϊτά, είχαν σαν αποτέλεσμα η Λάρισα να κάνει ό,τι θέλει, όταν το θέλει και ευτυχώς μετά το 4ο γκολ έριξαν το ρυθμό τους και ο Ιστορικός σώθηκε από ιστορική…ήττα. Όχι ότι το 4-2 δεν είναι βέβαια!

Δεν υπάρχει δικαιολογία για την αποβολή, καθότι αμυντικά ο Πανιώνιος δεν αποδυναμώθηκε από την αποβολή, καθότι όλες οι αμυντικές μονάδες του έμειναν στον αγωνιστικό χώρο. Όμως παρά την ισοφάριση-δώρο στο 1ο ημίχρονο, η ομάδα δεν σοβαρεύτηκε. Είναι ζήτημα αν το αμυντικό μας δίδυμο, από τα ψηλότερα στην κατηγορία, πήρε έστω και μία διεκδίκηση ψηλά. Για τις δε ποδιές και ζεϊμπεκιές χαμηλά ούτε λόγος. Το γεγονός ότι ο Ανιγκό δήλωσε ευχαριστημένος για την εμφάνιση του Α΄ημιχρόνου, όπου απλά η Λάρισα ήταν άτυχη, δείχνει ότι και το προπονητικό τιμ ήταν στον κόσμο του και η ήττα ήρθε ανεμπόδιστα και φυσιολογικά.

Το ματς δε χωράει σχολιασμό περαιτέρω. 

Ελπίζουμε να δούμε επιτέλους αλλαγές στις νοοτροπίες αλλά και τις επιλογές των παικτών που δεν αποδίδουν. Αν και ο Σαραμαντάς εμφανίστηκε επιτέλους, έστω και μετά το 4-1 στο τερέν, ο Σταυρόπουλος – ναι αυτός ο ελπιδοφόρος αμυντικός της περυσινής σεζόν – αγνοείται ακόμη… Άντε να επιστρέψει και ο Κόρμπος, να μπει μια τάξη και στο κέντρο γιατί και τα αμυντικά χαφ παίζουν λες και κάνουν αγγαρία!

Η ομάδα έδειξε ότι ζαλίστηκε στα ψηλά τις βαθμολογίας. Αλλάζει αυτό, αλλά θέλει κεφάλια κάτω, μυαλό και δουλειά. Και φυσικά αν είναι να τρώμε 4 γκολ από τη Λάρισα, καλύτερα να παίζουν οι εξελίξιμοι παίκτες της ομάδας μας, να παίρνουν και εμπειρίες.

Καλή μας συνέχεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια