Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το λιγότερο που άξιζε η ισοπαλία...

Ο Ιστορικός έχασε τα άχαστα κόντρα στον Λεβαδειακό, είχε και δύο δοκάρια, όμως με γκολ του Άλμπεργκ στις καθυστερήσεις "γλύτωσε"...

Ο Ιστορικός έχασε τα άχαστα κόντρα στον Λεβαδειακό, είχε και δύο δοκάρια, όμως με γκολ του Άλμπεργκ στις καθυστερήσεις "γλύτωσε" τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Η ομάδα του Μάντζιου, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του, ήταν ισοπεδωτικός κόντρα στην ομάδα της Λιβαδειάς, ο Μασούρας είχε δύο δοκάρια, ο Σπιριντόνοβιτς έχανε την μία μεγάλη ευκαιρία μετά την άλλη και όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Τελικά το γκολ του Αλμπεργκ στο 95' χάρισε στην ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας. Μία ισοπαλία βέβαια που με βάση την εικόνα του αγώνα ήταν το λιγότερο που άξιζε ο Πανιώνιος.

Το παιχνίδι
H πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Πανιώνιο. Στο 4ο λεπτό ο Κεϊτά έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Οι ‘’κυανέρυθροι΄΄ προσπαθούσαν να βρουν διαδρόμους για να φτάσουν στο γκολ, όμως η άμυνα του Λεβαδειακού τους δυσκόλευε.

Στο 16’ ο Ντουρμισάι μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, όμως ο Μπάγιτς μπλόκαρε την μπάλα.
Ο Ιστορικός συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο του και έφτασε για άλλη μια φορά κοντά στο γκολ, μετά την εκτέλεση φάουλ του Σπιριντόνοβιτς στο 24’ που πέρασε λίγο άουτ .

Μια ακόμη μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο ήταν στο 32’, όταν ο Σπιριντόνοβιτς απέναντι από τον Μπάγιτς δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Λεβαδειακός στο 37’ από το πουθενά λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Στανόγεβιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος, όμως ο Κότνικ έκανε εντυπωσιακή απόκρουσε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 41’ οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του Πανιωνίου και άνοιξαν το σκορ κάνοντας το 0-1. Ο Λεβαδειακός βγήκε στην αντεπίθεση και ο Ιωαννίδης από θέση τετ α τετ έδωσε το προβάδισμα στους Βοιωτούς.

Στην έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Ιστορικός ξεκίνησε επιθετικά και βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση με σουτ Σπιριντόνοβιτς στο 49’.Ο Αυστριακός κέρδισε τις κόντρες , βγήκε τετ τατ με τον Μπάγιτς αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έκανε νέα μεγάλη απόκρουση.

Και το ρεσιτάλ αστοχίας από τον Σπιριντόνοβιτς συνεχίστηκε. Ο πάίκτης του Πανιωνίου βγήκε ξανά απέναντι από τον Μπάγιτς και πάλι όμως δεν βρήκε δίχτυα στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να εντείνει την πίεση του για να φέρει το ματς στα ίσα και στο 68’ έχασε τεράστια ευκαιρία. Ο Μασούρας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ημπάλα όμως σταμάτησε στο δοκάρι του Μπάγιτς.

Για ακόμη μια φορά, στο 83’, ο Σπιριντόνοβιτς έφτασε κοντά στο γκολ όμως το δυνατό σου που έκανε έδιωξε ο Μπάγιτς και κράτησε το 0-1 για τον Λεβαδειακό.

Στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε ακόμη μια σπουδαία απόκρουση, λέγοντας ξανά όχι στον Σπιριντόνοβιτς, οποίος δεν μπορούσε με τίποτα σκοράρει.

Ο πανιώνιος δεν σταμάτησε να πιέζει μέχρι και το τέλος του αγώνα χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 88’ η κοντινή κεφαλιά του Σιντί Αλί πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Μασούρας στάθηκε ξανά άτυχος, αφού το φοβερό σουτ που έκανε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως, ο Άλμπεργκ με ωραίο μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ιστορικό.

Χωρίς υπερβολή το λιγότερο που άξιζε ο Ιστορικός σε αυτό το ματς ήταν ο βαθμός, όμως έτσι όπως ήταν τα πράγματα έφερε χαμόγελα έστω και η ισοπαλία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Σαραμαντάς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κεϊτά, Κόρμπος (75’Αλμπεργκ) , Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Οικονομίδης (46’ Σιντί Αλί), Ντουρμισά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Μάνγκις(67’Μαρκοφσκι), Καθάριος, Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελίαδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης 85’ Βήχος), Στανόγιεβιτς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια