Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοσσός ο Ιστορικός!

Πολύ σημαντική νίκη για τον μπασκετικό Πανιώνιο, που επικράτησε στο κλειστό της Αρτάκης με 88-80 του Κολοσσού. Η ομάδα του Δημήτρη Οικ...

Πολύ σημαντική νίκη για τον μπασκετικό Πανιώνιο, που επικράτησε στο κλειστό της Αρτάκης με 88-80 του Κολοσσού.

Η ομάδα του Δημήτρη Οικονόμου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο της και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των κυανέρυθρων στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι

Σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε το προβάδισμα στο σκορ, με τους Χάρις , Μπέρι και Σίνγκλερ να οδηγούν την ομάδα στο σκοράρισμα.

Οι κυανέρυθροι είχαν πολύ καλή εικόνα επιθετικά, όμως στην άμυνα υπήρχαν στιγμές που δεν αντιδρούσαν σωστά, με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να "χτυπάει", μένοντας κοντά στο σκορ.

Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 45-39 υπέρ της ομάδας του Νίκου Οικονόμου.

Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος μπήκε αποφασιστικά στο παρκέ και εκτόξευσε την υπέρ του διαφορά ακόμα και στο +17.

Στα τελευταία λεπτά του δεκαλέπτου όμως οι διαιτητικές αποφάσεις έφεραν τους Χάρις και Τέιλορ να έχουν από τέσσερα φάουλ, ενώ παράλληλα ο Ντόρσεϊ είχε πρόβλημα με την μέση του και έτσι η ομάδα σχεδόν... ξέμεινε από ψηλούς.

Η ομάδα του Οικονόμου, όμως, βρήκε τις λύσεις και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με του υπέρ της 68-55.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Πανιώνιος αν και ξέμεινε από παίκτες, λόγω των πέντε φάουλ που συμπλήρωσαν οι Χάρις, Παπαντωνίου και Τέιλορ, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ, έδειξε ψυχικά αποθέματα και πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη.

Δεκάλεπτα: 26-20, 45-39, 68-55, 88-80

Πανιώνιος (Οικονόμου): Παπαντωνίου 3 (1), Μπέρι 26 (3), Τέιλορ 9, Χάρις 15 (4), Σινγκλέρ 16 (2), Καμαριανός, Δίπλαρος 3, Ντόρσεϊ 4, Καμπερίδης 12 (3).

Κολοσσός Ρόδου (Φλεβαράκης): Μαυροειδής 22, Δημάκος 6, Ντιγκς 11, Γκιμπς 20 (2), Πίνκστον 2, Γεωργάκης 2, Μπιλλής, Γεωργαλλής 5 (1), Τσούπκοβιτς 8 (2), Μπράουνινγκ 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια